20 decembrie 2011

Imnul Romaniei huiduit in Romania!

Acest lucru s-a intamplat la partida de hochei dintre Nationala Romaniei si cea a Ungariei, care s-a disputat la Miercurea Ciuc. Pe langa micile huiduieli venite din tribuna, a mai fost un alt lucru care m-a deranjat, si anume, jucatorii romani au stat ca mutii cand s-a cantat imnul Romaniei, dar cand a inceput imnul Ungariei au cantat cu atata patriotism, incat ziceai ca e vreo sarbatoare nationala.
Mi se pare jignitor ceea ce s-a intamplat si cum zicea Mircea Badea, tot el, fiind singuru la care ma mai uit, daca n-avem romani pentru a alcatui o nationala de hochei, dati-o dracu si n-o mai faceti, decat sa bagati in ea unguri cu nationalitate romana.
Ceea ce ma supara pe mine e modul in care se victimizeaza acesti unguri care au nationalitate romana, care au foarte multe drepturi si care isi bat joc de tara noastra. Adica noi nu putem sa zicem nimic, vai ca-s minoritate, nu-i jigniti si ei ne fut in gura la orice ora, folosindu-se de drepturile pe care le au si avand un scut care le permite sa faca asta.
Nu sunt informat despre ceea ce trebuie sa faca un om cand primeste nationalitate in alta tara, dar dupa parerea mea, o data ce ai primit o nationalitate... in Franta spre exemplu, trebuie sa o respecti, sa-i respecti limba, sa-i respecti obiceiurile, sa-i respecti valorile, sa-i respecti imnul, sa respecti oamenii. Altfel nu se poate, cum sa stai intr-o tara si sa nu-i stii imnul si putina istorie, mai mult sa-l si huidui si sa-l iei la misto. Eu inca doresc sa se dea un test cu intrebari din limba romana, din istoria si geografia Romaniei si care il pica, sa-si ia zborul.
Adica tu vii in tara mea, beneficiezi de niste drepturi, iei niste bani de la statul roman, ai mei lucreaza pentru tine si tu iti bati joc de imnul tarii mele si iei la misto limba Romana. Eheee, pai in cazul asta sa va fut in gura bozgorasi, schimbam foaia, eu nu aveam nimic cu voi... credeam ca aceasta ura era pe timpu' lu' tovarasu', dar se pare ca voi ati ramas blocati.

Asta e clipul, aia in alb sunt "romanasii" nostri.

Canci Antena 2 si GSP TV

Si eu sunt unul din "norocosii" care nu mai prind aceste posturi. La inceput am crezut ca doar s-au schimbat benzile si ca nu mai prind televizoarele mele, dar au inceput sa se agite astia pe la tv si mi-am dat seama ca nu numai eu ma confrunt cu aceasta problema ci toti cei care sunt abonati la RCS&RDS.
GSP TV nu-l mai am de luni bune, dar in momentul de fata pentru mine nu mai e o pierdere foarte mare, deoarece am renuntat sa ma mai uit la fotbalul din Romania, asa ca cele 2, 3 televiziuni specializate pe sport, imi ajung daca vreau sa-mi satisfac latura sportiva.
Problema e la Antena 2, care era singurul post pe care-l urmaream mai des. Imi facusem o obisnuinta sa urmaresc Rai da buni, seara de la 1:00 cand era reluare, dar si emisiunea lui Brancu si uneori pe a lui Duban.
Din cate am inteles acest post a fost scos din grila RCS&RDS, pentru ca exista un conflict intre Intact media group si furnizorul de cablu, dar eu care platesc o taxa lunara pentru a ma uita la ceea ce imi ofera ei, nu prea ma intereseaza conflictele pe care le au.
In contract sunt convis ca exista un punct care le permite sa faca acest lucru si anume dreptul de a scoate orice post tv din grila de programe, pentru ca altfel erau dati in judecata de foarte multe persoane si ajungeau la faliment.
Cum spuneam, pe mine nu ma intereseaza "petrica dai pe GSP", ci Antena 2. Chiar sunt nesimtiti facand acest lucru. Cum spunea si Mircea Badea, Antena 2 face parte din top 15 televiziuni si a fost inlocuita cu RTV, televiziune noua, ceea ce mi se pare lipsa de bun simt.
Bun, m-am consolat cu ideea de a nu mai prinde Antena 2 la tv si pe langa asta, ma astept din moment in moment sa scoata si restul de programe la care ma mai uit.
Eu nici MTV-ul nu mai prind si chiar imi placea.
Daca doriti sa prindeti din nou aceste doua posturi tv, cica trebuie sa va duceti la furnizorul de cablu si sa cereti asta. Pe sistemul, hai sefu te rog eu, da-mi si mie postu ala sa ma uit la el, hai te rog. Se pare ca astia nu stiu de: Clientu nostru, stapanu nostru :)))

Momente Pur Romanesti

Banana şi vibratorul stau pe marginea noptierei. Banana zice:
- Prima oară?
Vibratorul:
- Nu.
Banana:
- Atunci nu mai tremura aşa, că mă sperii şi pe mine. 

 *******

 Doi poliţişti patrulează competent într-un orăşel prăfuit de provincie… Unul dintre ei găseşte o oglindă. O ia de jos, o priveşte şi zice:
- Bă, fraiere, uite o poză cu mine!
- Ia dă-mi-o şi mie! Ha, ha, ha, ce faţă de prost ai! 

*******
Într-o gară, un bărbat căra doi bebeluşi, câte unul sub fiecare braţ. Trece o femeie pe lângă el şi spune:
- Sunt aşa de drăguţi… cum îi cheamă?
- Habar n-am.
- Sunt băieţi? fetiţe?
- Habar n-am.
- Dar ce fel de tată eşti dumneata?
- Nu sunt eu tatăl lor cucoana. Eu sunt doar vânzător de prezervative, iar ăştia sunt două reclamaţii pe care le duc înapoi la firmă.

*******

Doi indivizi dormeau pe o bancă în parc. Se apropie poliţistul comunitar:
- Ce faceţi aici?
- Păi eu nu am casă, nu am servici, aşa că dorm aici!
- Şi tu?
- La el în gazdă!

*******

- Cum a fost Bulă în noaptea nunţii?
- Catastrofal…
- Ai avut ceva probleme?
- Dimpotrivă. A fost formidabil! Doar că dimineaţa, din obisnuinţă, i-am lăsat 500 pe pernă.
- Aoleu, cred că s-a înfuriat rău.
- Nu-i vorba de asta. Închipuie-ţi că deşi era pe jumătate adormită, mi-a dat 200 rest.

Barbatul ideal

Bărbatul ideal e cel care atunci când îşi găseşte nevasta în dormitor cu amantul, spune:
- Nu vă deranjaţi, continuaţi!
Amantul ideal e cel care mai poate să continue…

Bancul zilei

Un profesor le dă elevilor ceva de scris. Numai Bulă refuză. Profesorul:
- Singura scuză ca să nu scrii, e să ai o boală foarte gravă!
Bulă:
- De epuizare sexuală ce ziceţi?
Profesorul se uită la el câteva clipe apoi îi spune:
- Asta nu e scuză, poţi să scrii cu mâna cealaltă!

Taranul cu Maserati batut de o fata

Cuvantul cocalar in dex, are alta semnificatie decat cea folosita de romani. Si anume, cand un om vrea sa caracterizeze o persoana care are un comportament badaran, plin de el, care agreseaza limba romana, incercand sa lase impresia ca e un om elevat, dar de fapt e un om care bubuie de prostie si care e imbracat cu haine originale doar cu numele, foloseste cuvantul: COCALAR.
Pe mine acest cuvant ma cam deranjeaza cand il aud, pentru ca nu e folosit cum trebuie, in ciuda a ceea ce v-am spus mai sus. Multi il folosesc gresit, mai ales atunci cand vad persoane care asculta manele. Din punctul meu de vedere, trebuie sa fii putin idiot sa faci cocalar un om care asculta manele. Da, intr-adevar, manelistii sunt niste cocalari, dar asta nu inseamna ca cei care ii asculta sunt la fel ca ei. Prosti da, cocalari nu toti! Pentru ca vedeti voi, daca Michael Jackson era pedofil, asta nu inseaman ca cei "n" fani pe care ii avea, erau ca el.
Oricum, revenind la subiect, daca doriti sa vedeti cu ochii vostri un cocalar in adevaratul sens al cuvantului, urmariti-l pe acest individ, pe numele real Petre Craiete.
Cei care nu-l cunosc pe acest nene, inainte sa dea play la acest clip, sa intre repejor aici, ca sa stiti despre ce e vorba.
Doamna sau domnisoara din imagini a fost nemaipomenita. Toata stima din partea mea!
Cat a geanta i-a f**** =)))

"Hot girls" este melodia anului 2011!

Timp de o luna de zile ati avut posibilitatea de a vota melodia anului 2011.
In urma voturilor acordate de dumneavoastra, castigatoare a iesit piesa Elenei Gheorghe, "Hot girls" cu 177 de voturi.
Pe locul doi s-a clasat Andra cu melodia "Telephone", care a obtinut 116 voturi, iar pe trei avem doua piese la egalitate de voturi "Raluka - Out of yout business" si "Guess Who feat. Moga - Tot mai sus" cu 85 de voturi.
Felicitari castigatoarei si celorlalti participanti. Le uram mult succes in continuare si sa pregateasca piese bune, pentru topul pe care il vom face la finalul anului viitor.
Dupa cum v-am promis, vom incerca sa luam legatura cu castigatorul, pentru ai adresa cateva intrebari, dar ii vom oferi si trofeul. Din pacate va dura putin mai mult pana va intra in posesia lui, deoarece dureaza pana vine de la gravat! Speram sa ii oferim trofeul pana pe 31 ianuarie.




Acest sondaj a fost facut de catre blogul Pur Romanesc, iar voturile au fost acordate de catre cititorii blogului. 
Nu este un top oficial, iar premiul pe care il oferim este simbolic. 
Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele greseli, deoarece gadgetul de voting apartine site-ului www.blogger.com