6 martie 2011

Viaţa maritală

Viaţa maritală e foarte frustrantă.
În primul an de căsătorie, bărbatul vorbeşte şi femeia ascultă.
În al doilea an, femeia vorbeşte şi bărbatul e cel care ascultă.
Începând cu al treilea an, vorbesc amândoi şi vecinii ascultă.

Bancul zilei

Şeful îşi trimite subalternul în delegaţie în Brazilia.
- Ce!!!? Brazilia? Acolo nu găseşti altceva decât fotbal şi curve!
- Ce zici tu acolo? Dar nevastă-mea e din Brazilia, răspunde şeful.
- Aaa,Da? Şi la care echipă a jucat?

Scarbit de ProTV SA

Sunt foarte suparat si scriu cu tristete,despre un incident care pare nesemnificativ pentru voi,dar important pentru mine.
Ca de fiecare data cand ma pun la calculator,am un "control de rutina" pe diverse site-uri,printre care si youtube,unde imi verific contul,mesaje,cereri de prietenie.La fel am facut si acum,cand am venit de afara,am intrat si m-a izbit un mesaj scarbos de la youtube,care imi atragea atentia la clipurile pe care le am uploadate.Mai exact,eu am vreo 27 de clipuri incarcate pe acest site,printre care 4 cu Andra.Nu le-am incarcat sa castig bani,nu mi-am pus reclame adsense peste clipuri,pur si simplu le-am bagat pentru ca imi placeau si pentru ca nu existau pe youtube.
Aceste clipuri au fost apreciate,mi s-a multumit ca le-am bagat,am primit sute de comentarii cu aprecieri la adresa artistei si doar cateva cu "rautati".Care e problema defapt? Cum va spuneam,am primit un mesaj si totodata mi s-a sters unul din clipuri pe motiv ca am incalcat drepturile de autor.
"Da intr-adevar am luat aceste clipuri de pe site-ul ProTV,in opinia mea un site de cacat care se incarca greu,plin de reclame jegoase care nu te lasa sa vezi linistit un clip de la un cap la altul.
Imi asum asta,mi-am asumat-o,dar nu ma asteptam sa fie chiar asa scarbosi.Totusi,n-am dat in cap la nimeni,am vrut doar sa ajut fanii care nu sunt obisnuiti sa intre pe PROTV.ro->emisiune->arhiva->data emisiunii->clipuri->muzica->andra->melodie...am vrut sa le usurez munca intrand pe youtube si cautand andra protv,o munca de un minut,nu stand o ora si cautand un clip pe care l-ar fi vazut cu greu.Si sa fim seriosi,acum oricine cauta pe youtube,nu pe site-ul vostru.
Asa ca le-am sters pe toate,sa nu mai primesc reclamatii care ar fi adus la stergerea contului.Oricum,inainte sa le sterg mi le-am salvat in calculator,nu asta e problema,imi pare rau pentru cei care le vor cauta si nu le vor mai gasi.Dar va asigur ca pe site-ul vostru n-o sa intre nimeni sa le caute,asa ca sa vi le bagati in cur cu tot cu reclama voastra pe care o faceti la compania aia de telefoane.
Chiar vroiam sa scriu un articol referitor la reclamele de pe site-u' vostru: Romanii au talent,care pur si simplu exaspereaza vizitatorii.In loc sa primiti comentarii legate de prestatia concurentilor,primiti pule-n gura din cauza reclamelor.Na ca si eu va transmit multa muie!
Macar faceti-va dracu cont pe youtube si postati-le voi acolo,aaa sau acolo nu puteti baga jegul ala de reclama de 15 secunde care apare la inceputul fiecarui clip?...asta era problema,nu?
"
Sa se inteleaga clar,eu nu am facut ce-au facut idiotii cu clipurile baietilor de la creative monkeyz.Eu nu am luat clipurile de pe youtube si le-am reuploadat.Le-am luat de pe un site complex si greu de accesat si le-am postat pe youtube,doua clipuri au fost la cerere!
Totusi,pacat.Dar mai am o dilema,reclamatiile astea poti fi facute de toti prostii,e posibil sa fi facut un tampit reclamatia?Tin sa precizez ca ea incepe asa:Ati primit reclamatii referitoare la drepturile de autor in legatura cu materialele pe care le-ati postat,dupa cum urmeaza: *de la ProTv SA in legatura cu si aici urmeaza numele clipului si alte date. E posibil sa se faca reclamatie sub numele unei companii?