13 noiembrie 2011

Poza zilei

Hmmm, imi imaginez cum ar fi ca tipa respectiva sa faca infarct si sa moara cand il vede pe nenea, iar el sa-i spuna foarte calm: "ups, scuze... am gresit salonul" :))
UPDATE: haha, eu acu vad ca are o tigae in mana=)))

Bancul zilei

Cu câteva zile înainte de nuntă:
- Dragă, am hotărât cu prietenii să organizez o petrecere a burlacilor …
- Aha! Vodcă şi vin cât încape, curve şi toată noaptea le-o trageţi în toate găurile!
- Nu, dragă, doar câte o bere, liniştiţi, mai povestim şi noi…
- Tu pe cine minţi? Crezi că eu nu am fost la petreceri de burlaci?!

In puii mei - Momaie si Gogaie actori de reclama

In puii mei - Vadim Tudor se cearta cu executoarea

In puii mei - Mucea si Flocea la fast food

In puii mei - Interviu cu Nicusor si Bujor

In puii mei - Connect-r si Alex Velea in inchisoare

In puii mei - Fernando si amanta

In puii mei - Liceenii - filmul unei generatii

YouTube-ul si drepturile de autor...

Acum cateva luni am gasit pe youtube un clip cu un idiot care depasea coloana de la semafor, mergand pe trotuar si l-am postat pe blog.
Acest lucru se intampla in Bucuresti, capitala Romaniei, si era filmat de niste romani.
Saptamana trecuta dadeam o raita prin articolele mai vechi si am avut neplacuta surpriza sa vad ca acel clip a fost sters pentru ca a incalcat drepturile de autor, dar mai bine sa va arat drepturile de autor care au fost incalcate ca sa va faceti o idee:(株)日本アドシステムズ . Ce cacat e asta?...
M-am confruntat si eu cu aceasta problema, asa ca va spun cam cum sta treaba. O data cu uploadarea unui clip pe youtube esti de acord ca acel clip sa fie proprietatea site-ului si esti de acord sa fie modificat, sters, sau sa i se aplice reclame peste. Practic tu cedezi drepturile de autor youtube-ului.
Pentru cei care nu stiau, toate clipurile de pe youtube au un stegulet sub ele, cu ajutorul caruia poti semnala ca acel clip are un continut violent, sexual, acte periculoase, abuz de copii, spam sau incalcarea drepturilor de autor (pentru a vedea despre ce e vorba, va invit sa apasati pe acel stegulet).
Unde se duc aceste reclamatii? Asta nu stiu exact, presupun ca la cei care administreaza site-ul, iar stergerea clipurilor se face pe baza unor reclamatii neoficiale, deci orice idiot care face o reclamatie, poate scoate un clip de pe youtube. Acei domni care au site-ul in administrare, nu verifica, in cazul de fata vedeti pe ce motiv a fost sters clipul.
Nu este singurul clip sters aiurea, mai sunt si altele si pe langa asta, se sterg si conturile detinatorilor, doar pentru ca aceasta optiune nu este una pe masura site-ului, ci mai degraba pentru un site de mana a 3-a.
Lipsa de profesionalism a administratorilor va afecta site-ul, iar popularitatea va scadea, asta e parerea mea. Se va ajunge sa existe conturi pe youtube, doar pentru a adauga la favorite anumite clipuri si de a lasa commenturi, iar uploadarea clipurilor sa se faca de catre asa zisele conturi oficiale, noi "muritorii de rand" neavand dreptul de a uploada, pentru ca incalcam drepturile de autor.
O porcarie...

Bancul zilei

Un tip furios intră într-o farmacie şi cere condica de reclamaţii. Farmacistul, surprins, speriat, îl întreabă:
- Care-i problema, care-i necazul? Orice nemulţumire aveţi o să o rezolvăm fără a scrie în condică, vă rog frumos!
După multe insistenţe şi rugăminţi, tipul nu cedează şi insistă că vrea să scrie.
- Bine, am să vi-o dau! Şi totuşi.. ce vreţi să scrieţi?
- Ştiţi ce vreau să scriu în ea? Vreau să scriu că prezervativele voaste sînt de proastă calitate, sînt slabe şi se rup.
La care un moş, care-şi cumpăra nişte sirop de tuse, zice:
- Da, da, aveţi dreptate, scrieţi, scrieţi că se şi-ndoaie!