9 mai 2011

Vine vara,tre' sa facem schimbari!

Vremea ma contrazice,dar asta e un articol care vizeaza viitorul,nu numai prezentul.
Ce vreau eu defapt sa spun cu acest anunt obisnuit e ca,o data cu instalarea caldurii pe "prietenosul" si jegosul nostru teritoriu romanesc,majoritatea baietilor cuceritori si speriati de ideea de a fi singuri,scapa de prietenele lor purtatoare de shaorma si le schimba cu scobitorile.
Da auziti bine,este vorba de acei baieti care se combina pe timpul sezonului rece cu fete mai plinute,doar de dragul de a fi impreuna cu cineva,iar cand da caldura si cand mamiferele incep sa-si dea jos din materialele textile,etalandu-si formele bine definite,ei se sperie si le schimba cu ceva mai micut.Desigur nu mai tin cont,ca stalpul pe care-l iau in custodie are dintii pusi cu prastia sau ca iti da cu nasu' peste ochi atunci cand se uita dupa cineva.Important e ca au o prietena supla si placuta vedere(asta cred ei,doar pentru ca e slaba)."Bua trai-ti-ar,iti place manca-ti-as ce piesa mi-am tras?
-Da prietene,ceva asemanator am vazut in blocu' motor de la dacie."
Ca sa vedeti cat de redusi mintal sunt unii.Credeti-ma,sunt d-astia!
Am o intrebare...De ce ai face asta?
Sincer,imi pare rau de acele fete,desi unele chiar sunt exagerate,dar sunt altele care nu merita asta.
Bun aia-s vai de steaua lor,da' ele ce-au in cap?
Va spun eu ce-au in cap,"sunt grasa","nu se uita nimeni la mine","uita-te cum arat","cine sa ma ia?" si uite-asa se combina cu toti nimenii,dar care au niste functii bine vazute in ochii lor,iar aia isi bat joc de ele.
Fetelor care va regasiti in acest articol,nu intrati in panica si deschideti ochii,nu mai fiti proaste!Altfel,chiar ajungeti la ideile pe care le aveti voi bagate aiurea in cap!
Pentru idioti respectiv idioate,n-am nici macar o problema cu fetele care depasesc o anumita greutate,sincer,decat una slaba atat fizic cat si mental,mai bine una mai plinuta da' sa o duca capul.
Am scris asta,fiindca mi se pare amuzanta aceasta situatie des intalnita.
Numai bine,si aveti grija! :))

Romanii si cititul

E mai mult decat epic,desi nu suport cuvantul sau expresia,cuvantul in sine inseamna altceva,acel altceva nu il stiu prea multi:)))
Oricum,ce vedeti aici nu trebuie sa va mire,fiti siguri ca 80% din populatia Romaniei e asa:)))



Povestea de dragoste dintre Arthur din Ceptura de jos si Alina din Ceptura de sus

Pe langa faptul ca cei doi se potrivesc ca o manusa,la baza sta o poveste minunata de dragoste.:)))
Sa vedeti si voi,cate poate sa-ti aduca o sticla de cola.
Deci ma reapuc de baut cola! :))))