17 noiembrie 2011

Oare cum arata o testoasa fara carapace?

Cam asa :)))
Dotate mai sunt, mi-a fost greu s-o cenzurez:)))

Cele mai bune melodii ale anului 2011

Pastram traditia si facem un top si in acest an. Daca va aduceti aminte si anul trecut am facut un top al celor mai ascultate melodii ale anului 2010. Castigator a fost Connect-r care ne-a si promis un interviu, l-am pregatit, l-am trimis, dar n-am mai primit raspunsurile inapoi. Speram ca daca iese invingator si de data aceasta, sa ne raspunda la intrebari.
Anul acesta avem 30 de melodii (doar productii romanesti) care ne-au incantat urechile prin cluburi, terase sau la radio. Este un top facut de mine, e posibil sa gasiti si melodii lansate in 2010, dar care au devenit hituri in 2011.
O sa le pun aleator, sa nu va influentez intr-un fel.
Votarea se va termina pe data de 18 Decembrie, iar premiul va fi pentru fani, pentru ca vom incerca sa luam legatura cu cel care va castiga si ii vom adresa cateva intrebari.
Asa ca voteaza-ti favoritul, iar daca vrei sa castige, promoveaza acest top.
Aveti posibilitatea sa votati mai multe melodii!


Voteaza melodia anului 2011!






Poza zilei

Vreau o pereche!!!

Spune NU rasismului!

Nu numai oamenii sunt rasisti! :)))

Bancul zilei

Unu' urca in autobuz si zareste un loc liber. Impinge pe toata lumea, isi pune sacosa pe scaun si pleaca sa isi composteze biletul. Se intoarce in graba, uita de sacosa si se aseaza pe ea. Disperat exclama:
-Vai, ouale!
O baba intreaba:
- Aveati oua in sacosa?
- Nu, cuie!!!

Bogdan Lobont aka Pisica



Acum sper ca ati inteles de ce i se zice pisica! :)))

Biletele in timpul orelor!

Imi aduc aminte cu zambetul pe buze de perioada cand trimiteam biletele in timpul orelor, fetelor din clasa.
Asta se intampla acum 7-8 ani, cand nu dispuneam de telefoane si alte mijloace de comunicare si desi pare invechita aceasta modalitate, e mai frumoasa de sute de ori decat trimiterea unui mesaj pe telefon.
Sentimentele pe care le traiai cand scriai si trimiteai un biletel, erau minunate. Stateai cu inima la gura ca scrisorica sa ajunga la destinatie, sperand ca nu va fi citita de ceilalti colegi sau mai "rau", sperand ca nu va cadea in mainile profesorului, care de cele mai multe ori, o citea cu voce tare colegilor.
De departe cele mai interesante biletele erau acelea in care ii cereai prietenia fetei. Dar pana sa trimiti un astfel de bilet, ii trimiteai vreo zece cu mesajul: "vreau sa-ti zic ceva si nu stiu cum sa fac" sau "in pauza trebuie sa vorbim ceva" si cand venea pauza ii spuneai ca-i vei trimite un biletel in ora, iar dupa ce-ti faceai curaj si-i trimiteai cererea, te trezeai cu unul din clasicele raspunsuri: "poate, ma mai gandesc sau nu esti genul meu", raspunsurile astea inca ma mai urmaresc, inca imi dau cosmaruri:))
Eu vorbesc din perspectiva mea de baiat, dar sunt sigur ca exista si fete care se vor amuza de aceste amintiri.
E o placere sa-mi aduc aminte de acea perioada, din pacate cand am crescut am inceput sa ne modernizam, o ardeam cu telefoane, mess... dar sincer, nu se compara si ma bucur foarte mult ca am trait intr-o astfel de perioada.
Chiar daca pare aiurea sa faceti asa ceva in anul 2011, va recomand sa comunicati prin biletele la scoala, va fi mult mai amuzant. Faceti asta macar o data, nu veti regreta!