3 aprilie 2010

Mesaje pentru Paste

Bucuria Invierii

"Aceasta este ziua pe care a facut-o Domnul sa ne bucuram si sa ne veselim intru dansa."

Calea InDumnezeirii !

Fie ca Lumina sfanta si tainica a Momentului Invierii Mantuitorului, sa va arata Calea trezirii sufletului si a inDumnezeirii !

DE INVIERE

DE INVIEREA LUI HRISTOS SA NE BUCURAM CU TOTI!!!!


Dumnezeu


Dumnezeul nostru Iisus Hristos..a fost biciuit si rastignit cu cruzime si rautate. De niste fiinte pe care ii numim oameni... Sper ca aceasta sa fie o lectie de viata ptr noi..si pentru ceilalti oameni.
Hristos a Inviat!

Bucurie

Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile!

Sa reverse

Nespusa bucurie a Invierii Domnului sa se salasuiasca intru noi, iar Hristos Cel ce a biruit moartea sa reverse asupra noastra viata, sanatate, pace, belsug de bucurii duhovnicesti si intru toate buna sporire.

In noaptea Invierii

In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna....HRISTOS A INVIAT !!!!

Iepurasii de Paste

16 IEPURASI.. 8 SE SPIONEAZA...5 SUNT LA SOMNIC SI FRUMOS VISEAZA...2 MAI ALBIORI..DAU CADOU DE SARBATORI..IAR ULTIMUL A CITIT..UN NOU PASTE FERICIT

Ziua Invierii

Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie....
HRISTOS A INVIAT!

Luminoasa sarbatoare

Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurii duhovnicesti pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate, buna sporire. Hristos a Inviat!

Paste Fericit !

Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre...
PASTE FERICIT!


Taina invierii

Taina invierii...ce nu am da sa o primim,
Doar prin iertare si iubire o gasim,
Un gand curat si luminat, afara clopotele bat,
HRISTOS A INVIAT!

Paste fericit

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa,bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca.


Hristos a inviat!

Pastele este cea mai importanta sarbatoare crestina. El si-a pastrat pana in prezent farmecul si semnificatia, fiind alaturi de Craciun un moment de liniste sufleteasca si de apropiere de familie. Farmecul deosebit este dat atat de semnificatia religioasa intotdeauna mai exista o sansa de mantuire cat si de traditii: oul pictat, iepurasul, masa cu mancaruri traditionale cozonac, pasca, miel, slujba de sambata seara cu luarea luminii. Hristos a inviat!

Renastere

La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile
tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei
a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete.
HRISTOS A INVIAT

Iubeste, iarta

Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat,
Crede si uita tot ce-ai indurat.
EL ti-e lumina, caci EL te-a creat.
Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat,
HRISTOS A INVIAT!

Iepurasul de Paste

Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonac, mielul fript si un Paste Fericit!

Hristos sa va aduca lumina

E-n somn de salcii un vis de rastignire
E plans de miei si plaiuri cu verdeata
Hristos sa va aduca lumina
In noaptea renuntarii la moarte pentru viata

De unde..

BUCURIA vine din lucruri marunte, LINISTEA vine din suflet,
CALDURA SARBATORILOR vine din inimile noastre!

Lumina Sfanta

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra!HRISTOS A INVIAT!

Mai multe mesaje aici!