7 februarie 2012

A demisionat BOC!

Asa si, daca a demisionat ce? Credeati ca dupa el se va duce si Basescu? Nu si dupa cum vedeti, nu s-a intamplat asta, pentru ca e doar o strategie.
Ati strigat jos Basescu-Boc, uite ca Boc e jos, dar care e schimbarea? Au pus un prim ministru tot de la PDL. Ma asteptam la asa ceva, nu stiu la ce se asteptau cei care protestau in Piata. Oricum punerea in functie a unuia tot de la PDL, ca atunci cand doresti sa nu mai mananci fast food de la Mc Donald's si te muti la KFC. Nu schimba cu nimic demisionarea lui Boc, mai ales ca majoritatea ministrilor si-au pastrat functiile.
Nu-mi place sa fac politica, ma depaseste, asta pentru ca nu imi place sa fur si sa mint, dar imi pot da cu parerea si o voi face cat mai am dreptul, pana nu intra in vigoare legea ACTA, votata de actualii conducatori, fara sa consulte populatia, votata de niste oameni care nu stiau despre ce e vorba, votata de niste oameni care nu s-au gandit la consecinte, cum de altfel s-au votat si alte legi, fara a cere pararea populatiei.
Eu vad democratia ca pe o relatie de prietenie si comunicare intre conducere si populatie, un lucru ce nu e valabil la noi si cred ca asta e una din probleme. Acest lucru a lipsit in toti cei 8 ani de domnie a lui Traian Basescu, daca exista o relatie mai deschisa intre el si  pasagerii acestui vas aflat in deriva, poate se reusea putin mai mult!
Traim si vedem, numai bine!