25 iunie 2011

Vacanta Mare - Jaf Romanesc

Aveti idee cati ani se dau pentru asta?
Ooo 10, 15 ani cu dobanda!
:)))))

Vacanta Mare - Primul ministru gagicar

ea: Poti sa vii putin?
el: Ma scuzati, s-ar putea sa fie ceva important...
el: Da?
ea: Cine-i curva?=)))))


Vacanta Mare - Scoala de genii din Craiova

Bordeianu, ma'ta mai creste vaci? =))))

Promovam tinere talente - Interviu cu Loredana Vasi

A trecut ceva timp de la ultimul interviu. Astazi vom face cunostinta cu Loredana Vasi, o fata pe care am gasit-o unde altundeva decat pe youtube. M-a cucerit cu vocea ei, am cautat-o, am gasit-o, ca internetu-i mic si am stat putin de vorba.
Speram ca aceste vorbe putine pe care le-am schimbat, sa o ajute!
Merita citit interviul si merita sa o ascultati!

Interviu!

SD: Cum te cheama, cati ani ai si de unde esti?

LV: Numele meu intreg este Vasi Ionela Loredana,am 22 de ani pe care abia i-am implinit pe 8 iunie si sunt din Brasov.

SD: Multi inainte!
SD: Momentan cu ce te ocupi?

LV: Momentan lucrez la o firma de call center,sunt operator servicii clienti pentru un soft care se numeste Aol. Lucrez pe partea de suport tehnic,deci in alte cuvinte,vorbesc cu americanii la telefon si incerc sa-i ajut sa-si rezolve problemele pe care le au cu softul respectiv :))

SD: Cantatul e un hobby sau e ceva mai mult?

LV: Muzica,pentru mine e mai mult decat un hobby,intotdeauna a fost.Intotdeauna mi-am dorit si am sperat sa reusesc sa fac cariera din asta.Problema e ca...daca iti doresti sa intri in industria muzicala ai nevoie de mai multe...bani,cunostinte,impresar,producator,trebuie sa te muti in Bucuresti si sa te lupti mult ...iar pana in acest moment nu am reusit sa fac chestia asta.Totusi sper ca intr-o buna zi sa reusesc sa fac si asta :)

SD: Cum a inceput totul, la ce varsta ai descoperit acest talent?

LV: Totul a inceput,dupa spusele mamei mele,de cand eram foarte mica,cantam toata ziua prin casa.Si mi-a spus ca si-a dat seama ca e ceva mai mult cand m-a dus la Cerbul de Aur la concertul Laurei Stoica,iar cand ne-am intors de acolo stiam toate melodiile si le cantam non-stop:)) Ulterior pe la varsta de 8 ani,eu i-am cerut sa ma inscrie la Palatul Copiilor la muzica usoara,pentru ca aveam o colega care mergea acolo si auzisem de la ea ca e frumos acolo.Asa am inceput sa invat melodii si sa cant pentru prima oara la microfon:)

SD: Ai studiat la vreo scoala de muzica?

LV: De studiat am studiat la Palatul Copiilor si la Scoala Populara de Arte Tiberiu Brediceanu din Brasov la clasa doamnei Cristina Puia-Canto Muzica Usoara.Nu am urmat nici Liceul de Arte nici Facultatea de Muzica cu gandul ca daca nu reusesc cu muzica,macar sa am o meserie de baza,adica sa stiu sa fac si altceva.

SD: Ai incercat sa participi la vreun concurs de muzica?


LV: Concursuri au fost multe...cand eram in cadrul Palatului Copiilor participam la foarte multe concursuri si festivaluri ba cu trupa, ba solo si am castigat premii I,II,III mentiuni si etc...am participat si la emisiuni cum ar fi "Faimosii" de pe TVR1,sau "Megastar" PRIMA TV,dar...n-am avut noroc,sau cum se spune nu era timpul pentru mine atunci,eram mica,fara experienta,talentul il aveam dar nu aveam o atitudine pe scena,nu ma descurcam din punctul asta de vedere

SD: Ce stil de muzica crezi ca ar fi cel mai potrivit pentru vocea ta?

LV: Ca si stil de muzica cred ca as fi dispusa sa incerc orice.Pana acum am abordat melodii din repertoriul international si romanesc,evergreenuri,melodii pop,dance,blues,soul,r&b etc.Imi plac toate stilurile de muzica si sunt deschisa sa abordez orice stil.

SD: Din Romania, ce artist iti place? Dar din afara?

LV: Din Romania imi plac destul de multi artisti printre care Andra,Nico,Delia Matache,Kmelia,Stefan Banica Jr.,Horia Brenciu,Smiley,Holograf and so on:) Imi plac multi :) Iar din afara,am crescut cu muzica lui Whitney Houston,Mariah Carey,Celine Dion si le ador pe toate 3! Imi mai place foarte mult Beyonce,Christina Aguilera pe care le admir foarte mult.

SD: Mi-ai insirat niste artisti, care sunt pe placul meu:))) ne asemanam! din ce ai zis aici, nu e unul sa nu-mi placa:))

SD: Vocea ta seamana foarte mult cu a Andrei, ti-ai dori un duet cu ea?

LV: Mi-au spus multe persoane ca vocea mea seamana cu cea a Andrei.Mi-ar placea foarte mult sa fac un duet cu ea,ar fi minunat! O admir foarte tare! Am intalnit-o o data la emisiunea "Faimosii" cand ea era in juriu.Acest lucru se intampla acum 4 ani.Eu am pierdut atunci finala insa ea a fost foarte draguta cu mine si mi-a explicat ca nu talentul e problema mea ci ca atitudinea pe care o aveam pe scena nu era ok.Ma pierdeam foarte usor pe scena,nu reuseam sa transmit publicului care ma asculta.De atunci lucrurile s-au imbunatatit la acest capitol :)

SD: Te-a confundat vreodata cineva cu Andra?

LV: Da,sa stii ca mi s-a intamplat:)) Dar nu fata in fata. Persoana respectiva ascultase piesa Ramai cu mine inregistrata de mine pe Myband,si imi lasase acolo un comment in care imi reprosa ca insel lumea si ca de fapt am postat originalul cu vocea Andrei:)) L-am sfatuit sa asculte ambele piese,atat versiunea mea cat si originalul Andrei si a observat diferentele care din punctul meu de vedere exista si nu pot trece neobservate. M-a amuzat atitudinea persoanei respective care ma mustra pentru nerusinarea mea de a posta o melodie in care nu era vocea mea:)))

SD: De ce nu ai continuat sa postezi clipuri pe youtube? se pare ca asta e viitorul descoperirii de talente.

LV: Nu am continuat sa postez clipuri pe youtube pentru ca nu am mai reusit sa ajung la un studio sa mai inregistrez piese.Dar o sa fac asta cat de curand:)

SD: Mi-ai zis aseara, ca ti-e teama de reactia oamenilor, care vor zice ca tu o imiti pe Andra, acesta este motivul pentru care nu ai incercat sa intri in industria muzicala?


LV: Motivul pentru care am zis ca oamenii m-ar putea acuza ca o imit este pentru ca mi s-a intamplat asta.La "Megastar" acesta a fost motivul pentru care nu am trecut mai departe,pentru un membru al juriului mi-a spus ca sunt lipsita de originalitate in voce si pentru ca am imitat vocea Andrei.Asta e...oameni si oameni,pareri si pareri. Nu ai cum sa multumesti pe toata lumea.Eu stiu cat pot si de ce sunt capabila si stiu ca niciodata n-am incercat sa imit pe nimeni.E normal ca la inceput,pana sa iti formezi o personalitate muzicala sa studiezi piesele altor solisti,si sa incerci sa inveti de la ei,sa inveti din melodiile lor,sa furi meserie asa cum se zice pe romaneste:)) Dar asta nu inseamna ca te apuci sa le imiti vocea,tehnica vocala,timbrul sau mai stiu eu ce.

SD: Adevarul e ca in juriul de la Megastar au fost numai cantareti de renume, numai profesionisti, in afara de Crina Mardare si Aura Urziceanu, restul erau praf. Si nu stiu de ce am impresia, dar cred ca Adi Despot ti-a zis asta:)) sau CRBL, chiar ala ce a cautat acolo?:))) Oricum nu trebuie luati in seama!

SD: Ce planuri ai pentru viitor?


LV: Pe viitor sper sa-mi fac curaj,sa-mi iau inima in dinti,sa-mi fac bagajele si sa vin la Bucuresti si sa incerc sa fac o cariera din muzica. Pana acum n-am avut curajul acesta,imi e bine in orasul meu,langa familia mea,langa prieteni si e greu sa renunti la tot ca sa te duci sa-ti urmezi visul.Dar pana la urma,daca asta e ceea ce imi doresc,asta o sa fac!:)

SD: Multumim pentru acest mini-interviu, speram sa ajungi unde-ti doresti, iar viitorul interviu sa fie dupa ce vei castiga primul premiu din postura de artist cu acte in regula!
Un sfat din partea mea, incalzeste-ti vocea si du-te la "Romanii au talent" ! sau la noua emisiune ce va incepe pe ProTv "Vocea Romaniei"!

LV: Sfatul tau e bine venit,promit ca am sa incerc! Multumesc si eu pentru interesul acordat fata de mine. Mi-a facut placere sa-ti raspund la intrebari! Sa ne auzim cu bine pe viitor si promit ca daca ajung mare vedeta,tie o sa-ti acord primul interviu!:)



O lume nebuna,nebuna


Vezi mai multe din Funny pe 220.ro

Momente Pur Romanesti

Doi tractoristi scot pita ,slana, bat o ceapa de roata de la tractor si se pun sa manance. Vine seful turbat de nervi si ii intreaba:
- Voi de ce nu semanati ?!?
Unu dintre ei raspunde:
- Pai… nu suntem frati!

*******

Invatatoarea la scoala . . .preda copiilor despre numere :
- Copii , ce urmeaza dupa 69 ?
- Apa de gura....doamna invatatoare...

*******

O doamnă la ginecolog.
- D-le doctor, am o problemă. Coapsele mele sunt negre pe partea interioară.
- Nu poate fi. Ia să vedem, mi-e foarte interesant. Într-adevăr sunt negre.
După o pauză de gândire:
- Sotul tău este tigan?
- Da ...
- Spune-i, te rog, că cerceii lui nu sunt din aur!

*******

- D-le doctor, de ce prietenei mele după sex ii tremura picioarele?
- Mosule, baba ta sufera de Parkinson!

*******


- Omule, o cunoşti pe această ghicitoare?
- O da... Cândva mi-a prezis că o explozie va schimba foarte multe în viaţa mea.
- Şi sa întâmplat?
- Mi s-a rupt prezervativul!

Bancul zilei

Un om intalneste la o petrecere pe noul sot al fostei sotii.
Dupa cateva pahare, fostul se duce si il intreaba pe cel nou:
- Ei, cum e sa folosesti marfa second-hand?
La care cel nou raspunde:
- Nu e rau deloc! Dupa primii 5 cm e absolut noua!