28 octombrie 2011

O adunatura de speriati

Ma bucur ca n-am trecut prin asa ceva:))


Clipul zilei

Se poate numi clipul zilei. Daca va aratam doar o poza, probabil ziceati ca e in photoshop, e uite ca nu e photoshop si e real.





Ce prostovan:))

Foarte dragut cainele, m-a amuzat:)))





E si el om...

Nu poti rezista in fata unei fete care arata bine, nici domnul din urmatoarele imagini n-a rezistat, chiar daca prezenta stirile.
Ce subtil isi sterge mana la final:)))




Poza zilei


Daca n-aveti fierbator, acum stiti ce aveti de facut!:)))

Bancul zilei

Ţiganul lăutar îşi dă demisia. Patronul încearcă să-l înţeleagă:
- Mă laşi şi pleci?
- Plec în străinătate, asta-i o ţară de rasişti şi xenofobi! Am făcut un sondaj. Eu întrebam: “Sunteţi pentru exterminarea ungurilor, ţiganilor şi farmaciştilor?”
- Farmaciştii? De ce farmaciştii?
- Uite vezi …aşa răspundeau toţi!

Uuu, e halloween...

Din ce m-am documentat eu, acest halloween se sarbatoreste pe data de 31 octombrie, dar cum suntem in Romania, sarbatorim 3 zile si 3 nopti, inainte si dupa.
Nu sunt adeptul acestei sarbatori si nici nu vreau sa o consider o sarbatoare. Pentru mine este doar un obicei imprumutat de la americani.
Nu o sa ma vad peste 20 de ani, cu nevasta si copii, in noaptea de 31 octombrie urandu-ne halloween fericit si impartind bomboane la copiii care vin sa ne "colinde".
Dupa parerea mea, asta e un mod de a te distra in club si n-are nicio legatura halloweenul din America cu asta din Romania.
La noi e acel efect de turma: "aaa, e halloween? cu costume? pai hai sa ne costumam si sa mergem in club" si vad astfel pe la tv, tot felu' de papitoi, nu pot sa le zic altfel, care se costumeaza in Mickey Mouse sau in Donald... la dracu, halloween e o sarbatoare in care trebuie sa sperii, sa faci farse, nu sa fii amuzant, nu e un bal mascat... asta daca vreti s-o ardeti "american style", daca vreti sa fiti doar copii ieftine, costumati-va in ingeri si duceti-va in club, imbatati-va ca porcii, ca d-asta si asteptati sarbatoarea asta, e singurul motiv pentru care va place.
Din cauza asta nu suport acest eveniment, pentru ca 90% din cei care-l sarbatoresc in Romania, habar n-au care e treaba cu el, de ce se costumeaza lumea in draci si monstri. N-am nici cea mai mica problema cu halloween-ul sarbatorit de americani. Macar aia stiu ce cacat inseamna asta.
Daca tot imprumutati ceva, imprumutati dracu cum trebuie.

Rai da' buni - cea mai buna emisiune

De cateva zile ma pun mai devreme in pat, cam pe la ora 12. Butonand telecomanda si cautand ceva interesant de vazut la televizor, am dat peste emisiunea lui Mihai Morar de la Antena 2 si anume Rai da Buni.
Ieri a fost in reluare emisiunea de miercuri, in care Mihai a sarbatorit-o de ziua ei pe marea noastra actrita Draga Olteanu Matei. A fost o emisiune foarte placuta cu surprize si povesti din tinerete ale actritei.
Azi a fost in reluare emisiunea de ieri, unde din nou a fost o aniversare, de data aceasta sarbatoritul a fost Benone Sinulescu, care a implinit 55 de ani de cariera. Alaturi de el a fost prezent in emisiune si Jean Paler. Credeti-ma, am ras cu lacrimi la bancurile lui Jean, dar am fost si emotionat pana la lacrimi, cand Mihai Morar a prezentat un clip in care aparea si Anca Parghel, alaturi de Benone si alti invitati, intr-o emisiune din 2008, cand Anca era in viata.
Eu am mai vazut aceasta emisiune, dar pe sarite. Niciodata nu m-am uitat la ea zi de zi. Am mai vazut astfel de seri facute de Mihai, dar am crezut ca a fost doar o coincidenta si ca si-a riscat ratingul pentru a baga in seama niste legende care vor ramane in inimile noastre si dupa ce vor trece in nefiinta, ei nu... nu este vorba de asa ceva, chiar daca au fost momente in care mi-a fost antipatic, va spun cu mana pe inima ca mi-am schimbat cu totul parerea despre el si va recomand cu caldura emisiunea lui, asta daca iubiti valorile romanesti.
Ii multumesc lui Mihai pentru aceste emisiuni minunate, pentru ca a reusit sa faca niste editii exceptionale si sa atraga publicul chiar si de varsta mea, aducand niste oameni care merita sa apara la televizor de o mie de ori mai mult decat acele parasute ce-si fac prezenta in vietile noastre zi de zi.
Recomand cu caldura RAI Da' Buni si o declar cea mai buna emisiune din Romania din ultimii 6 ani, chiar daca exista doar de 4.
Puteti urmari Rai da' buni pe Antena 2, de luni pana joi de la ora 19:30 sau in reluare de la ora 1:00

Facebook Rai da' buni