21 martie 2011

RedBlonde in Slatina




















Dupa cum bine stiti in 19 maritie 2011,trupa RedBlonde a concertat in Slatina.Multumiri speciale celor de la King's Club pentru ca le-au gazduit pe fete si bineinteles multumim fetelor ca au acceptat sa vina in Slatina.Speram sa mai vina cat de curand..
Am pus niste poze de sambata seara ..imi cer scuze stiu ca nu sunt toate dar pe acestea le-am gasit:D

UPDATE:Daca mai aveti poze de sambata,va rugam sa ni le trimiteti!

O mare de case...


Aceasta este o suburbie a Las Vegasului,una din celebrele suburbii de altfel.Casele pe care le vedeti in imagine au fost construite in anul 2004,in timpul exploziei imobiliare.
Un studiu facut de niste cercetatori americani,arata ca in anul 2004 in Statele Unite se ridica o casa la 20 de minute,deci nu trebuie sa ne mire ce vedem.
Acum,eu am doua intrebari.Cand o sa avem si noi asa ceva?Iar daca am avea,cum am gasi pe cineva?stiti bine ca la noi indicatoarele sunt limitate,iar la cum arata acest complex,ca sa-i zic asa,ar fi cam greu sa gasesti ceea ce cauti.:))

Poza zilei

Stati linistiti,tastatura e rezistenta la lichide:))))

Bancul zilei

Sotul vine acasa s-o prinde pe sotie cu amantul in pat... Socat intreaba:
- Ce se intampla aici?
Sotia se uita la amant si zice:
- Ti-am spus ca-i prost?!!

O seara minunata in compania trupei RedBlonde.

Asteptam de foarte mult timp sa le intalnesc pe fete.Asteptam de foarte mult timp sa le aud cantand.Aceasta asteptare a luat sfarsit aseara,19 martie 2011,o data pe care o sa o tin minte pentru toata viata.
Inca incerc sa-mi revin,tot nu imi vine sa cred,parca traiesc un vis,un vis din care nu vreau sa ma trezesc.
Totusi,am un singur regret,lispa de comunicare,dar socul intalnirii a fost prea mare ca sa fiu 100% eu:)),atat de mare,incat daca ne-am intalni din nou la aceasta ora,as fi la fel cum am fost aseara.Trebuie sa mai treaca timp!:)))
Desi am 20 de ani,inca mai sunt cuprins de emotiile copilariei la intalnirea unui idol.Nu va ganditi ca reactia mea si comportamentul pe care l-am avut aseara ar fi asemanator la intalnirea Innei,a lui Smiley,Alex,Connect-r sau cine vreti voi,nici macar daca m-as intalni cu Shakira,desi imi place foarte mult cum canta.
De fel sunt "imun" la intalnirea cu artisti sau persoane cunoscute,dar cu ele nu am putut sa-mi controlez sentimentele.Un singur lucru ma bucura la comportamentul meu,ca n-am lesinat si n-am fost isteric:)))).Acum mi-a venit in minte o faza,din concertul lui Michael Jackson de la Bucuresti,in '92,cand a luat-o p'aia pe scena si o luasera nebuniile,ceva de genul am fost eu,numai ca am incercat sa ma stapanesc si mi-a iesit:))
Oricum,o amintire frumoasa,pentru mine n-a fost doar un simplu concert,cum a fost pentru restul,mi s-a indeplinit un vis,visul de a le intalni.
Incheiem capitolul sentimente ca ne dau lacrimile:)).Sa vorbim si despre baieti,cei care se ocupa cu zgomotul ala frumos scos din instrumente,cei care completeaza aceasta trupa,niste profesionisti.Erau momente aseara cand,daca erai putin paranoic,aveai toate sansele sa te iei la bataie cu unu si sa spui ca e cd-ul bagat.Nu-s specialist in muzica,n-am scoala de muzica facuta si nici voce,dar ureche muzicala am,imi pot da seama cand cineva falseza si cand nu.
Ca artisti sunt magnifici,ca oameni sunt minunati.Desi cativa dintre ei sunt demni de k1,sunt foarte prietenosi si sociabili.Chiar daca am aflat de existenta lor in aceasta trupa acum 2 ani si actiunea mea pe internet nu i-a vizat,totusi m-au acceptat ca fanul lor si le multumesc.
Despre concert nu mai are rost sa detaliez,spun scurt:Calitate RedBlonde,live 100%.Cei care doriti sa mergeti la un concert de-al lor,duceti-va cu incredere,nu veti regreta.Eu daca as putea,m-as duce zilnic:))
Sper sa mai am ocazia sa-i reintalnesc,dar pana atunci traiesc din amintiri:))si din clipurile de pe youtube!
Site RedBlonde
Facebook RedBlonde (aici gasiti poze si clipuri din turneu)