28 aprilie 2011

Megascandalul Romanii au talent

Deja ma amuz prea rau de cele "doua tabere" create in jurul castigatorului Romanii au talent si nu e bine.
Acum apar la televizor tot felul de bagatori de seama,tot felul de critici si de experti artistico-muzicali.
Bun il placi pe Adrian,foarte bine,dar nu-i jigni pe cei care n-au aceleasi gusturi sau placeri ca si tine.Ca sa faci imbecili niste oameni,care pur si simplu considera ca Adrian a castigat pentru ca a impresionat cu cazul sau,mi se pare o grosolanie imensa.
Se pare ca Media Pro se simte cand se bat apropouri vis a vis de fraudarea voturilor din finala.
De ce sariti asa de "cur"?Sunt doar niste presupuneri,nu trebuie sa jigniti persoanele care-si dau cu parerea folosind aceste argumente.
Amuzantul prezentator Catalin Maruta,care este foarte afectat de aceste "rautai" l-a invitat ieri in emisiune pe domnul Horia Moculescu,care exact cum ma asteptam,a fost impresionat de Adrian.
Foarte inteligent Catalin :))) Moculescu nici nu e un iubitor de patrie si nici nu este adeptul melodiilor cantate in romana.Plus ca oricine intra in direct cu tine,nu putea sa-l contrazica,din respect.Deci daca ai un preferat,data viitoare,pastreaza-l pentru tine,nu incerca sa ni-l bagi pe gat.Desigur tu ti-ai pastrat parerea in stilul tau caracteristic,de om care daca vrea sa obtina ceva,il obtine.
Eu vedeam concursul asta in alt fel,nicidecum un concurs de CREATIE.Credeam ca e ceva bazat pe talent,nu pe impresionat.
Nu-l judec pe Adrian fiindca a castigat.Tot respectul pentru ca a incercat si pentru ca a reusit.Nu are nicio vina si sper ca in viitor sa mai aud de el.Chiar as vrea sa-l vad alaturi de baietii de la Guess Who,fiindca se apropie foarte mult de stilul lor.
Totusi,nu stiam ca o melodie pentru o emisiune de divertisment se plateste cu 120.000 euro.
Numai bine!

Cum arata satana?

E cu coarne,e ca un fel de pisica=))))) penaaaal=)))

Bancul zilei

Un betiv iese din bar si se împiedica de o piatra si cade. Apoi se ridica, însa iar cade. Suparat, spune:
- Daca stiam ca o sa cad iar, nu ma mai ridicam!

Poza zilei

Moda in 2011:))))

Cautat de Apostoli pe youtube

Azi am primit un mesaj privat pe youtube de la un credincios sau psihopat sau disperat de divinitate sau ma'sa,care incerca sa ma aduca pe calea cea buna:)) mesajul suna asa:

"Salutare, dragul meu prieten.

Imi pare foarte rau ca trebuie sa te deranjez, dar am o intrebare pentru tine, o intrebare importanta, la care te rog sa te gandesti un moment:

Ce s-ar intampla daca ai muri astazi ?
Stii ca va trebui sa-ti petreci eternitatea in RAI sau in IAD ?
Te rog, sa nu te simti ofensat de aceasta intrebare...
Gandeste-te serios la ea si incearca sa faci o alegere intre cele doua locuri in care ai putea merge:
- Iadul este un loc ingrozitor, un loc creat pentru diavol si pentru ingerii lui, un loc in care este numai suferinta si durere, in timp ce Raiul - Imparatia lui Dumnezeu - este un loc minunat, un loc in care este numai fericire si bucurie.
Te rog, gandeste-te serios la ETERNITATEA TA, si te rog alege sa mergi in imparatia lui Dumnezeu.
Calea catre Rai - este numai prin ISUS HRISTOS.
ISUS HRISTOS este SINGURUL care te poate mantui, Isus este Mantuitorul omenirii.
Nu-i crede pe aceia care spun ca toti oamenii vor ajunge in Rai... cei care nu-L au pe Isus Hristos ca Domn, ajung in IAD in locul unde durerea este fara sfarsit ! Ai grija, te rog !
Toti am pacatuit (Minciuna, Furtul, Ura fata de ceilalti, Poftele), toti am incalcat poruncile lui Dumnezeu, asa ca toti meritam sa fim judecati.
Isus Hristos - Dumnezeu Insusi, a venit in aceasta lume si a platit plata pacatelor noastre murind pe cruce pentru noi, iar prin sangele Lui cel sfant pacatele noastre sunt spalate.
Roaga-L pe Isus Hristos sa te ierte, intoarce-te de la pacatele tale - Nu mai pacatui - Crede in Isus Hristos, crede ca a murit pentru pacatele tale si a inviat, incepe o relatie personala cu Isus Hristos si vei fi salvat, vei ajunge in Rai, in locul unde durerea, saracia, boala, si toate lucrurile urate nu mai exista.
Nu conteaza cine esti, nu conteaza ce ai facut, intoarce-te la Isus Hristos si vei fi mantuit.
-
Isus Hristos a spus:
Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.
Biblia - Ioan 3:16
-
Isus i-a zis: Eu sunt calea, adevarul si viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine.
Biblia - Ioan 14:6
-
Evanghelia lui Isus Hristos:
Va fac cunoscut, fratilor Evanghelia, pe care v'am propovaduit-o, pe care ati primit-o, in care ati ramas, si prin care sinteti mintuiti, daca o tineti asa dupa cum v'am propovaduit-o; altfel, degeaba ati crezut. V'am invatat inainte de toate, asa cum am primit si eu: ca Hristos a murit pentru pacatele noastre, dupa Scripturi; ca a fost ingropat si a inviat a treia zi, dupa Scripturi; si ca S'a aratat lui Chifa, apoi celor doisprezece.
Dupa aceea S'a aratat la peste cinci sute de frati deodata, dintre cari cei mai multi sint inca in viata, iar unii au adormit.
In urma s'a aratat lui Iacov, apoi tuturor apostolilor.
Dupa ei toti, ca unei stirpituri, mi s'a aratat si mie.
Biblia - 1 Corinteni 15:1-8
-
Gandeste-te bine la alegerea ta ! Nu uita: Isus Hristos este Singurul care te poate mantui !
-
Am mai jos un link pentru tine care te duce la un documentar, in care este vorba de niste oameni care descriu clipele petrecute in ceea ce se numeste - moarte clinica.
http://www.youtube.com/watch?v=lveXv-v2_G4
-
Alege-L pe Isus Hristos - Alege Calea, Adevarul si Viata -
Alege Raiul - Imparatia lui Dumnezeu - si vei trai pentru vesnicie - intr-o fericire eterna !
Nu uita:
ISUS HRISTOS TE IUBESTE !"


Ce pot sa spun eu despre asta? pot decat sa rad in hohote=))) 1,2,3 si ha ha ha ha (by mircea badea)=))) Stimate domn HO314E,atata timp cat imi scrii IIsus cu un I ma *** pe credinta ta!
Punct!