12 aprilie 2010

Imagini pur româneşti

Noul Audi Logan...


... şi noul model de prelată transparentă, exclusiv pentru Dacia Break...numai în Românica :))

Politia romana:))

Cum "munceste" baietii:)))

Interviuri la menopauza

Ce e aia menopauza?:)))

Nunta cu scantei:))

Sigur stiti celebrele palme date in timpul nuntii de catre un agitat,nevestei sale...haideti sa le mai vedem o data:))

Imagini romanesti

Imagini romanesti....

Romania (i)legala

Acum un an si cateva zile,Gigi Becali a fost arestat pe motiv de sechestrare.Stiti povestea cu garzile sale de corp,care au alergat niste indivizi pe strazile Bucurestiului i-au batut,iar apoi i-au dus la casa lui Gigi Becali.Acesta a fost arestat,motiv:Sechestrare de persoane considerat un pericol pentru societate.

Acum doi ani,un batran in varsta de 82 de ani a fost incarcerat,dupa ce a refuzat sa elibereze un teren detinut de altcineva,era vorba doar de cativa metrii patrati.Acesta a fost arestat si a stat 40 de zile dupa gratii pana cand a fost gratiat,motivul arestarii:refuzul supunerii si eliberarii terenului.

In 2004 tot un batran,in varsta de 80 de ani a fost inchis pentru ca nu a platit o amenda de 700 lei.Amenda a provenit de la un mic scandal care s-a iscat intre el si cativa vecini.Ghinionul sau a fost ca politia a ajuns la locul faptei si l-au amendat cu suma de 700 lei pentru lovire.
Acesta a fost arestat pe motiv ca a refuzat sa plateasca suma de 700 lei.

Stiu,intr-adevar poate meritau sa intre dupa gratii sau poate nu...cum au fost pedepsiti altii?hai sa vedem

In 2008 prefectul de Timis Ovidiu Drăgănescu a lovit o persoana pe trecerea de pietoni.Reprezentantul guvernului in teritoriu sustine ca persoana pe care a lovit-o era in stare de ebrietate si chiar victima ar fi recunoscut acest lucru.
Acestia au fost dusi la spital pentru a li se recolta probe de sange.In urma acestui accident,prefectul risca sa ramana fara permis de conducere...nu se stie daca a ramas.Ce trebuia sa primeasca obligatoriu prefectul conform legislatiei rutiere din 2008?pai intre 4 sau 5 puncte de penalizare + amenda si suspendarea dreptului de a mai conduce pe o perioada de 30 de zile pentru neacordarea prioritatii la trecera de pietoni.(deci nu trebuia sa se puna problema "daca va fi gasit vinovat")aceasta problema trebuia sa apara la urmatoarea sanctiune,cea cu inchisoarea pentru lovire,daca se dovedea ca a fost vinovat.

Inainte de Paste,un tanar din Craiova a batut un batran pana l-a omorat.El a fost cercetat in libertate pentru ca nu a fost considerat un pericol pentru societate,asa au sustinut procurorii,pana la urma a fost arestat si va sta dupa gratii 29 de zile pana se va da o sentinta finala.

Si desigur stiti cazurile celebre cu persoanele care merg cu masina fara permis,dar scapa.Asta e Romania,poti fi arestat pentru ca vorbesti,mergi sau doar pentru simplu fapt ca bei o bere.