6 iulie 2011

Bute vs. Jean Paul Mendy

Meciul dintre pugilistul roman Lucian Bute si Jean Paul Mendy va fi transmis de ProTv sambata seara de la ora 20:30. Atunci va incepe gala, intalnirea dintre cei doi va avea loc mai tarziu, deoarece vor mai avea loc trei lupte.
Eu sunt mai mult ca sigur ca Bute va castiga si sper sa o faca prin K.O.
Pentru sceptici, sa stiti ca Mendy nu e vreun gleznier, are 29 de victorii consecutive, cu 3 mai mult decat Lucian, deci din acest punct de vedere nu e un meci usor, acum ca romanul nostru e bun, chiar cel mai bun, asta e... ghinionul lui.
Oricum nu o scoti la capat cu acesti oameni care vad in fata decat Tyson si Muhammad Ali sau mai nou Pacquiao si  Klitschko. Degeaba le explici ca difera categoriile, iar daca cineva doreste sa se lupte cu el, fiind campion mondial, se organizeaza niste meciuri inainte.
Bafta Lucian!

Stiri sportive

De mult vroiam sa discut despre acest subiect. E posibil sa mai fi facut asta, dar nu in detaliu sau poate nu cu atata ura.
Dupa cum va spuneam in alte articole, timpul petrecut in fata televizorului de mine, e scurt, undeva la o ora pe zi, cand mananc, ma pun in pat sa adorm sau poate cand e vreo emisiune.
Aseara sau mai bine zis dimineata pe la 3 jumate, cand m-am pus in pat, mi-am programat tv-ul sa se stinga si l-am lasat pe protv, unde rulau stirile. Termina celebra Esca de prezentat evenimentele zilei si incepe Corina Caragea cu stirile din sport si anume: Steaua a facut, Banel s-a dus, Becali vrea, Dragomir spune, Iancu plange si cam atat, ca am stins televizorul, nu am mai asteptat sa se stinga. Cum e posibil asa ceva, cum poti sa prezinti asemenea stiri. Sambata seara Bute isi apara pentru a 7-a oara titlul mondial, chiar merita lasat la urma? de ce nu incepeti stirile cu el? da-l in cacat de fotbal, s-a terminat campionatul, macar in timpul vacantei sa vorbiti si voi despre altceva.
Am vazut pe tvr 2, acum vreo trei seri, un buletin de stiri din Republica Moldova, iar la stirile sportive, au fost prezentate decat doua care tineau de fotbal, in rest si-au prezentat si celelalte sporturi, cum ar fi judo, haltere, volei, handbal, oricum diferite de fotbal. Aia cum pot? aaa sunt mai comunisti?Nu, nu sunt! Si dupa cum vedeti, lor le pasa si de altora, nu doar de scandalagii.
Asta e Romania, ni se baga pe gat toate scandalurile, toti analfabetii se cearta la tv si dupa ies la bauta impreuna. Azi se cearta, maine se pupa...
Probabil multi se gandesc sa spuna, daca nu-ti convine, nu te uitea. Bine frate, nu ma uit, atunci arunc televizorul? Dati-mi un post care prezinta stiri din sport echidistante si eu ma uit numai acolo. Din pacate nu exista... Romania!