4 februarie 2012

Urasc reclamele de tip teleshopping!

Nu mai suport, simt ca o iau razna... daca mai vad o singura data reclama aia odioasa la acea tigaie minune, care practic gateste singura, pune masa singura si se spala singura, cred ca arunc televizorul pe geam.
Eu nu ma uit foarte des la televizor, dar am un ghinion fantastic, de cate ori il deschid, trebuie sa vad acea reclama de cel putin 3, 4 ori pe posturi diferite.
Am vazut ca ii face reclama Mirabela Dauer. Pai sa ma scuze doamna, dar refuz sa cred ca ea mananca acasa, in conditiile in care toata viata a "arso" prin restaurante. Si chiar de gateste acasa, tot nu o cred ca foloseste tigaia aia.
Dupa mai e o duduie (cam urat termenul, dar i se potriveste), care spune ca ea avea tigaia de mult, dar n-a bagat-o in seama si dupa ce a asistat la o discutie intre colegele de serviciu, a realizat ca tinea aruncata prin camara o adevarata comoara. De la acea discutie, gandeste numai cu super tigaia si toata familia e happy.
Si n-ar fi cine stie ce, dar are si un pret bomba, si sunt sigur ca exista multi "dâ, dââââ" (batuti in cap) care o cumpara. Si nu ma mira prea rau, reclama ruleaza obsesiv la tv, ajunge sa te dispere, te baga la idei, nu mai gandesti lucid. Stiti vorba aia, daca unu iti zice ca esti prost, nu-l bagi in seama, dar daca incep mai multi sa-ti zica, te pun pe ganduri, asa e si cu reclama asta tampita, o ignori o data, de doua ori, dar pana la urma te ia capul si te face sa o cumperi. E o chestie psihologica si cred ca functioneaza. Nu si in cazul meu, dar e posibil sa functioneze la altii.
Daca ei ma dispera pe mine, vreau si eu sa ii disper pe ei si sa  fac putina anti-reclama, n-o cumparati! Nu e buna! De ce? Pai daca vreti sa-l loviti pe partenerul de viata cu ea, va trebuie cel putin 3, 4 luni de sala, ca la cat de mare e, o ridicati cam greu. Asa ca folositi tigaile normale, se muleaza mai usor.
Numai bine!