3 decembrie 2010

Votează cel mai amuzant beţiv

Am găsit un articol interesant cu un top al celor mai haioşi beţivi :)).Şi m-am gândit să postez pozele aici,pentru cei care nu le-au văzut.Aveţi şi posibilitatea de a vota cel mai amuzant beţiv,pentru că site-ul respectiv a făcut topul fără a ţine cont de parerea cititorilor.Nu-i nimic grav,dar eu zic să vedem şi ce părere au cei care văd aceste fotografii.

1
 
2

 3

 4

 5

 6

 7

8

9

10

Care beţiv ţi se pare mai amuzant?







Sursa:Radio21

Momente Pur Romanesti

Un preotel era la prima lui slujba. Emotii mari, frisoane etc. Mai marele lui care trebuia sa-l observe ii zice sa ia o gura de votka. Asta bea sanatos un pahar si pleaca la slujba. Slujba are un succes nebun in rindul enoriasilor, numai mai marele lui noteaza ceva nemultumit. Il cheama cind termina si-i zice:
- Sa tii minte: sunt cele zece porunci, nu "top 10". Este vorba despre "Tatal, Fiul si Sfintul Duh, nu de "Mosul, fecior-su si fantoma"...


I: Ce zice un palestinian cand se urca intr-un autobuz plin de israelieni ?
R: Toata lumea, toata lumea, sare-acum cu mine!


Judecatorul intreaba martorul:
- Cum v-ati dat seama ca acuzatul este beat?
- Pai striga in gura mare ca nu ii este frica nici de nevasta nici de soacra!



Un politist patrula noaptea prin oras si isi freca infrigurat mainile goale incercand sa si le incalzeasca. Un cetatean il intreaba:
- Domnule politist, de ce nu va bagati mainile in buzunare?
- Nu am loc de manusi...


Profesoara le explică la şcoală copiilor:
- SIDA se poate lua în relaţia ea-el, ea-ea sau el-el.
Bulă:
- Doamna profesoară, în relaţia eu-eu, există vreun risc?

Dragostea din tei,o capodoperă Românească

Acest clip l-am descoperit cu vreo 2 ani în urma şi chiar l-am pus pe vechiul meu blog.Dar m-am gândit să-l pun şi pe acesta,deoarece se potriveşte perfect cu tema blogului.
Domnii şi doamna din următoarele imagini,sunt nişte cântăreţi de operă din altă tara,după accent par a fi germani sau austrieci,care interpretează melodia Dragostea din tei,în cadrul unui spectacol de operă.
După părerea mea,e ceva uimitor,ca nişte străini,să cânte o melodie românească şi nu cântată la webcam sau pe stradă,ci într-un spectacol măricel.
Am tot văzut pe la tv,inna face,drege...duce numele ţării,da întradevăr,duce numele ţării,dar îl duce prin limba alteia.E uşor să faci o melodie în engleză,să le placă bulgarilor,germanilor,francezilor şi chiar englezilor,dar e greu să faci o melodie în română să le placă.
Deci,inna şi alţii care vă mai daţi CÂNTĂREŢI ROMÂNI,uitaţi aici ce înseamnă să ai succes.Şi nu cu melodii în engleză,în română tata:D




Şi cateva chestii informative,n-au legătură cu subiectul,mă Inna,când o să ajungi tu la fel de celebră ca Năstase şi Hagi să ma suni.Să ştii şi tu,concerte prin afară au avut şi alţii şi chiar au luat premii,pe când tu nu(vezi Animal X,3 SE,dar să nu-ţi vină rău când te uiţi la Premii).Crezi că dacă ţi se aude melodia în cluburile din Ibiza eşti cunoscută?Păi la câţi drogaţi sunt pe acolo,şi pe Guţă dacă-l bagi,o să le placă.Aşa că las-o mai uşor,nu te mai umfla...că dacă dai anunţ în New York că Inna are concert şi în acelşi timp în celaltă parte a oraşului,Hagi cu Năstase joacă tenis de picior,o să cânţi la taxiuri,pentru că lumea va prefera să-i vadă pe cei doi.Tu mai întâi învaţă să cânţi în Română!

Pentru proşti:nu m-am luat de vocea ei(spre surprinderea mea,ştie să cânte),nici de melodiile ei(mie chiar îmi plac unele melodii din repertoriul ei),dar m-am luat de ceea ce a zis pe 1 Decembrie la Măruţă.

Bancul zilei

Un indian cu capul lipit de pământ pe o autostradă americană.
Turişti curioşi în jurul lui.
Indianul:

- Chevrolet... de şapte ani... cu numere de Florida... culoare albă... aripa dreapta lovită... patru feţe palide...
La care turiştii impresionaţi:
- Dumneata auzi atâtea lucruri ?
- Da, pe dracu', acu' cinci minute a trecut peste mine.

Poza zilei

Cred că orice român şi-ar dori aşa ceva =))