8 iunie 2011

Ce face bautura din om

Bancul zilei

Aseară în club am agăţat o femeie mai în vârstă. Arăta foarte bine pentru cei 45 de ani ai săi şi m-am trezit gândindu-mă că probabil fiica ei arată şi mai sexy. Am băut puţin (ei bine, puţin mai mult), ne-am giugiulit puţin şi apoi ea m-a întrebat:
- Ai practicat vreodată “dubla sportivului”?
- Ce-i asta? am întrebat.
- Pai, faci dragoste şi cu mama şi cu fiica în acelaşi timp…
- Nu, n-am avut parte de aşa ceva, i-am răspuns şi am început să mă întreb cum arată fiica.
Am băut puţin mai mult, mi-a făcut din ochi şi mi-a zis că asta-i noaptea mea norocoasă. Ne-am dus apoi la ea acasă.. Am intrat, ea a aprins lumina în hol şi a strigat:
- Mamă, te-ai culcat?

Brazilia - Romania retrospectiva

Dupa cum stiti, azi dimineata s-a jucat mult asteptatul meci dintre Romania si Brazilia. Daca nu putem sa jucam meciuri oficiale cu ei, macar amicale.
E o onoare sa joci la retragerea unuia din cei mai mari fotbalisti din toate timpurile, iar asta s-a vazut si la jucatorii romani, care au jucat binisor.
Eu va spun ce-am vazut pana in minutu 55, 60 ca dupa am tras pe dreapta. Pentru cei care nu stiu, acest meci a avut loc la ora 03:50 ora Romaniei.
Romania a inceput cu clasicul 4-4-2, Tatarusanu, Rapa, Papp, Gardos, Latovlevici, Torje, G. Muresan, Bourceanu, Sinmartean, Marica si Surdu.
Meciul a inceput bine, era sa ne luam vreo 3 goluri rapid, dar pana la urma ne-am luat decat unul prin minutul 20 si ceva de la Fred. Tot prin minutul 20 si ceva Muresan executa o lovitura liberea de la vreo 33 de metrii si trimite mingea in bara. Asta a fost cam singura ocazie a noastra, mai periculoasa.
In minutul 30 intra si vedeta serii, Ronaldo, merge pe teren, se loveste mingea de vreo 3 ori de el, dar Apara Tatarusanuuu :))))). Cam atat, ne-au dominat clar, dar totusi, surprinzator pentru mine, Romania a practicat un fotbal bun.
Cei mai prosti jucatori de pe teren, au fost Bourceanu si Surdu, in ordinea descrierii, dupa ar urma Latovlevici si Gardos, iar cei mai buni Gabi Muresan, Tatarusanu si Torje. Chiar nu inteleg ce cauta Bourceanu si anemicu' de Surdu titulari in echipa, dar...
La pauza, Surdu a fost schimbat cu Tanase :))))) care era sa dea si o pasa!
Am mai vazut asa in ceata cateva minute si am adormit:))) restul vedeti pe site-urile specializate, iar meciul il puteti vedea in reluare pe Sport.ro de la ora 19:00.