12 iulie 2010

Marii bloggeri

Acum e la modă să ai blog si facebook.Dar această modă pe unii i-a tâmpit.Ei cred că dacă au blog şi că-şi dau cu parerea public,sunt nişte oameni incredibil de inteligenţi,superiori celorlalţi,deşi săracii,nu cred ca şi-au pus vreodată întrebarea "Oare ăstora le convine ce scriu eu aici?" sau macar e cineva de acord cu ceea ce scriu?...
Părerea mea despre bloggeri,sau mai bine zis despre noii bloggeri,e că sunt disperaţi după trafic,după comment-uri multe şi sunt mai puţin interesaţi de ceea ce scriu,deci in concluzie sunt nişte "haifaivişti" care sar de la un subiect la altul doar ca să pară interesanţi şi îşi schimbă părerile după cum bate vântul.
Desigur că nu mă refer la toţi bloggeri,că doar nu sunt tâmpit,dar ca să gaseşti unul care are caracteristicile de mai sus,e foarte simplu.Te uiţi în arhivă si citeşti câteva posturi diferite şi îl vei găsi imediat.
De ce m-am hotărât să scriu despre acest subiect? pai motivele sunt simple,există câţiva bloggeri care se cred interesanţi şi care au impresia ca ei sunt the best,se laudă cu o "lungă" carieră de blogging de aproape 3 ani,în care au reuşit să nu facă nimic,decât să abereze prost şi au impresia că dacă ei sunt cine sunt(adică nimeni) noi nu avem dreptul să scriem.Plus că suntem acuzaţi de trafic şi page rank fals,deci vă daţi seama că e o treabă serioasă aici.
Nu zice nimeni să nu critici,da' unii prea o dau în nesimţire...măcar de vorbea Mircea Badea,Zoso,Arhi sau unu' care avea dreptul să vorbească...care într-adevăr ştie să-şi dea cu părerea şi care chiar are o carieră în blogging.Dar când văd că suntem criticaţi de unii care au câteva sute de vizitatori făcuţi doar din link exchange si care intră să vadă dacă mai există link-ul,chiar mă stresează.Mai bine 100 care CITESC decât 500 care SE UITĂ şi ies.
Şi ca să incheiem frumos,o să pun o poză care îi caracterizează foarte bine pe aceşti bloggeri "mari"



Oameni care n-au pic de demnitate şi care nu ştiu să recunoască.Oameni bolnavi care nu ştiu să accepte şi înfrângerile...

A... că uitasem,eu nu am 3 ani de blogging ca unii,am aproape 2 ani jumate,deci nu sunt nou aşa cum credeaţi voi.O zi bună!