19 octombrie 2011

Poza zilei

Dacia, cea mai muncita masina din lume:)))

Bancul zilei

Brocoli: Eu arăt ca un copaceeel.
Ciuperca: Eu arăt ca o umbreluţă.
Mărul: Eu arăt ca o inimioară.
Banana: Haideţi să schimbăm subiectul.

Tot mai sus (cover chitara+tobe)

Nu mai reiau povestea, stiti ca imi plac foarte mult coverurile si in special coverurile facute la piesele romanesti.
Astfel am dat peste doi tineri, care canta melodia lui Guess Who si a lui Marius Moga, dar nu cu vocea, ci cu instrumentele.
La chitara canta o fata pe nume Diana, care este din Romania, iar la tobe Kolumbán Gergő, nu stiu din ce tara e, vad ca pe profilul de youtube, tara de origine e Romania.
Eu am descarcat ambele clipuri, le-am sincronizat si am facut un duet.
Merita sa-l ascultati!

Guess Who Tot Mai Sus cover chitara + tobe

Romanii au gandirea prea moderna pentru anul 2011

Datorita acelei simulari, vizitele pe site-ul stop accidentelor au crescut, ceea ce inseamna ca o parte din vizitatori s-au uitat si peste celelalte articole, postate cu scopul de a transmite diferite mesaje.
In articole veti gasi in special accidente live, urmate de cateva sfaturi date de mine, dar si cateva accidente regizate facandu-le sa para reale, care de multe ori pot transmite mult mai mult decat un accident real. Numai ca exista anumiti indivizi care se cred zei pe acest pamant, niste adevarati razboinici care duc o lupta parte in parte cu viata, din care ies evident castigatori, oameni care pretind ca n-au frica de Dumnezeu si care la vizionarea unor astfel de clipuri lasa niste commenturi sfidatoare, neintelegand absolut deloc mesajul ce se transmite cu ajutorul acelui videoclip. Totul la ei se rezuma la un singur cuvant: "FAKE".
Parerea mea despre acesti blonavi mintal este ca sunt prea siguri pe faptele lor, sunt prea siguri pe masina si pe "experienta" lor, dar uita sa ia in calcul lipsa de experienta a celorlalti din jur, pentru ca nu exista sofer mai bun decat ei.
De ce le-am zis ca-s bolnavi mintal? Pentru ca numai un bolnav mintal poate sfida un mesaj transmis cu scopul de a atrage antentia asupra unui pericol la care te predispui daca faci un anumit lucru, in cazul de fata conducerea unui autovehicul. Trebuie sa fii imbecil sa judeci un clip promotional intr-un asemenea mod si pe langa asta foarte inconstient.
Si ca sa vedeti ca aceasta gandire de cacat este tot mai des intalnita in randul oamenilor, exista multi care nu cred nici in clipurile reale, lor si acelea li se par facaturi, probabil nu se impaca cu ideea ca omul e muritor si ca poate face greseli banale care-l pot costa viata.
In mintea lor zace un gand ingrijorator pentru ei, dar si mai ingrijorator pentru cei din jurul lor, gandul ca ei sunt profesionisti in condus si ca lor nu li se poate intampla sa treaca printr-un accident rutier. Cei care au aceste ganduri in cap, ii rog din suflet sa consulte un psiholog cat mai repede! Din pacate, soselele din Romania sunt plinde de astfel de cretini, care se cred "imuni", asta doar pentru ca examenele de obtinerea permisului de conducere sunt facute ca sa fie luate si de cei prosti.
Eu tot sper sa se schimbe mentalitatea macar a celor care poseda permis, macar a alora...