16 decembrie 2010

Muzică Veche

Am revenit cu o melodie din categoria “Muzică veche”, de data aceasta a băieţilor de la O-Zone. Cea mai populară melodie a lor, “Dragostea Din Tei” a avut un succes nebun atât în România, cât şi în afară, fiind îndrăgită şi fredonată de multe persone, de diferite naţionalităţi. A fost printre cele mai populare şlagăre din anul 2004 în toată Europa şi a fost copiată şi parodiată de multe persoane, cea mai mai cunoscută parodie fiind cea a lui Gary Brolsma - Numa Numa (postată mai jos).




Gary Broslma - Numa Numa

Umorul Românesc

În această secţiune nu am postat video deloc,dar voi posta eu acum :))) pentru că următorul personaj şi următoarea piesă merită şi văzută,nu doar ascultată,asta ca stand-upul să fie complet.
Hai să-l vedem pe Doru Octavian Dumitru la stomatolog!

Interviuri idioate

Nu prea îmi mai face plăcere să vorbesc despre fotbalul românesc,dar sunt nevoit,pentru că sunt împins de la spate de nişte declaraţii idioate ale unor oameni mari din fotbalul românesc.
Aceste declaraţii au fost date în urma meciului Napoli-Steaua,meci încheiat cu victoria gazdelor,care s-au calificat în primăvara Europa League.Nouă ne era bun şi un egal acolo,pentru a ne califica.Nu s-a întâmplat şi am ratat calificarea.
Să trecem la declaraţii,prima aparţinându-i lui Dragomir,preşedintele ligii,care a dreclarat că singurul vinovat pentru această ratare a calificării,a fost a lui Kapetanos.Pentru cei care nu ştiu,ăsta în meciul tur a luat un roşu ca fraieru,iar ăştia de la Napoli au întors rezultatul de la 3-0 la 3-3.Acum,trebuie sa fii idiot să dai vina pe el pentru că nu s-a calificat Steaua aseară.Într-adevăr,are o parte de vină,că poate nu se termina scorul atât în tur şi poate câstigau,dar asta nu înseamnă că se şi calificau.Puteau să piardă în loc sa facă egal cu Liverpool,meciul dintre Utrech si Napoli care s-a terminat 3-3,putea să se termine cu vitoria lui Napoli şi nu mai era Steaua în cărţi la ultimul meci.Dar să trecem peste date şi să revenim la subiect sau mai bine zis la declaraţia propriu zisă,deci o mare prostie spusă de Nea Mitică:Kapetanos vinovat 100% de ratarea calificării greşit,toată echipa e vinovată.După a veni declaraţia lu' Jiji,care a zis că îl va da afară pe Anghelov după acest meci,că n-a jucat bine auzi.Nu ştiu cum l-a văzut el că a jucat prost,că eu am vazut că a jucat cel mai bine de pe teren,acest lucru l-a confirmat si Gazzetta dello Sport,care i-a acordat cea mai mare notă de pe teren bulgarului.
După au venit declaraţiile jucătorilor,cum că arbitrul ne-a tras în piept...da,aşa e,am văzut că a cam tras cu italienii,dar acum,să fim serioşi,când au ajutat arbitrii echipele româneşti?(mai rar).
Şi ultima,cireaşa de pe tort,a fost declaraţia lui Marius Lăcătuş,zis fiara,bestia:N-am avut şansă!. Bă cumetre,las-o dracu de şansă că nu ne jucăm poker,zi mai bine că aţi jucat ca dracu şi că nu v-aţi calificat din vina calităţii proaste a jocului şi în special din vina ta,că din cate am auzit de la ăia care cunosc echipa stelei,tu trebuia să joci cu altă formulă.
Deci să luăm aminte,când mai avem meciuri de calificare,hai în pula mea să ne rezolvăm şi noi o dată calificarea cu 2,3 meciuri înainte,nu de alta,dar să nu mai stam şi noi cu căcatu' în cur şi nici voi să nu mai daţi declaraţii tâmpite.Se poate?...din păcate nu.Aşa-s românii,cand pierd dau vina pe orice,tot ca să nu cadă ei de fraieri,iar dacă câştigă,nu se mai uită în urmă să vadă daca au greşit cu ceva,important e că trec mai departe.E ca şi cum ai trece cu maşina pe un pod care suportă decât greutatea unui om,să zicem că de trecut treci,dar după ce treci,podu' cade,bucuros te duci mai departe,te doare-n cur de pod,că doar ai trecut,dar când te întorci,o iei la muie!Cam aşa e şi cu românii.Niciodată nu învătăm din greşeli.
Până la următoarele interviuri idioate,vă zic Bahtalo Romales!

Poza zilei

Ce înseamnă să respecţi natura...

Sexul si matematica

Sexul e ca matematica:
aduni patul, scazi hainele, imparti picioarele si te inmultesti!

Bancul zilei

Un barbat se refacea dupa o operatie cand vine o asistenta si il intreaba cum se simte.
- Sunt bine, dar nu mi-a placut cuvantul din trei litere pe care l-a folosit doctorul in timpul operatiei.
- Dar ce-a spus? l-a intrebat asistenta.
- UPS!