11 martie 2011

Campanii amuzante

Zilele trecute am vazut la tv o incercare a politiei romane de a face un spot publicitar din care sa reiasa ca nu e bine sa conduci baut.Credeti-ma ca aceasta "campanie" mi-a starnit rasul,nicidecum nu m-a pus pe ganduri.Este un material foarte potrivit de pus pe acest blog.
Daca ei cred ca ii vor convinge pe cei care conduc bauti la volan,ca sunt in pericol facand asta,se inseala amarnic.
Mai mult succes aveam eu cu blogul impotriva accidentelor Stop Accidentelor,unde postam clipuri facute de straini,pentru ca sunt mult mai bune si mult mai realiste.Ce fac ei aici,e apa de ploaie.
O sa pun "CAMPANIA" romaneasca si campania impotriva betivilor la volan facuta de australieni.Sa vedeti diferenta!






Si daca vrei o campanie de 2 ori mai buna decat a lor,priviti montajul facut de mine,care nu ar putea fi dat la tv,din cauza ca imaginile sunt prea dure si ii va soca pe copii cand sunt mici.Mai bine facem d-astea cu mascarici sa se amuze si chiar sa le placa,nu d-astea cu rupt de maini,picioare...ca se sperie saracii si nu mai conduc cu viteza.


Mircea Badea,8 atingeri care fac cat o mie de cuvinte

Robotzii dezamagesc

Cine nu i-a cunoscut pana acum pe MO si FOCA,cei doi roboti simpatici cu caractere total diferite?
Eu pot spune ca sunt unul din fanii acestor doua gramezi de metal si ca fiecare "fan" astept cu nerabdare aparitia episoadelor cu cei doi.Numai ca de data aceasta am fost putin dezamgait.Baietii de la Creative Monkeyz parca au intrat in pana de idei.Ultimul episod este foarte sec,in afara unor cuvinte moldovenesti spuse rapid,care adevarat,starnesc rasete,nu am gasit ceva mai bun.
Subiectul este foarte diferit de actiune,au vrut sa faca multe in doua minute si n-au facut nimic.S-au grabit cu actiunea si au uitat replicile pe drum.
Acum sa fim seriosi,pe noi nu ne amuza grafica,e o animatie 2D,pe care o faci daca esti priceput in cateva programe din Familia Adobe.Ne amuza vocile celor doi si replicile.
Cum spuneam in titlu,cred ca au dezamagit cel putin un sfert din vizitatori.Au dezamagit si prin faptul ca desi promiteau un site solid care sa faca fata vizitelor in masa,nu s-au tinut de cuvant.
Sa speram ca nu e de vina celebritatea castigata "peste noapte" si baietii sa fac aceeasi treaba buna pe care au facut-o la inceput (primele 5 episoade).
Eu incetez sa ma mai uit,daca si urmatorul episod va fi la fel de prost ca ultimul.
Numai bine!

Poza zilei


Il doare-n supapa:)))))

Respectul faţă de soţ

La inceput, femeia isi cauta un barbat pe care, cum l-a gasit, il adora. Dupa ce se casatoreste cu el, il suspecteaza. Dupa zece ani il dispretuieste. Dupa ce moare, il respecta.

Bancul zilei

Trei prieteni se lauda cu nevestele lor:
Primul: - Eu am o nevasta ca o libelula!
Al doilea: - Nevasta-mea e ca o caprioara!
Al treilea stă, se gandeste si dupa cinci minute zice:
- Pai… nici a mea nu prea seamana a om!



=))))))))