6 ianuarie 2011

Bancul zilei

Un iluzionist lucra pe un vapor. De fiecare dată spectatorii erau alţii, aşa că îşi permitea să facă mereu aceleaşi scamatorii. Singura problemă era papagalul căpitanului, încetul cu încetul a început să priceapă care sunt trucurile şi la un moment dat s-a apucat să dezvăluie secretul în mijlocul fiecărei reprezentaţii: - Aaaa, uitaţi, nu e aceeaşi pălărie ! - Aaaa, uitaţi, florile sunt ascunse sub masă ! - Aaaa, uitaţi, are ascunse nişte cărţi în mânecă ! ... şi aşa mai departe.

Iluzionistul se enerva de fiecare dată, dar n-avea ce face.
La un moment dat vaporul se scufundă, supravieţuind doar iluzionistul şi papagalul câteva zile. Plutind fiecare pe o scândură, s-au privit plini de duşmănie, fără să scoată vreun cuvânt. Până la urmă, papagalul zice: OK ! Mă dau bătut.Unde e vaporul ?

Perle ale politicienilor

"Exista aici, in aceasta sala, tineri care au murit in revolutia din decembrie 1989" - Viorel Catarama

"Poate nu am in spatele meu o activitate profesionala foarte mare, dar cred ca prin ce am demonstrat la sectorul 5, faptul ca i-am capacitat pe cetatenii sectorului 5, batandu-ma pe de o parte cu echipa domnului primar general de atunci, Basescu, si cu o parte din echipa PSD, care am avut unele probleme cu ei si care au vrut sa ma elimine, in ultimii cinci ani este anormal sa mergem cu masinile si cu transportul in comun care mergem."-Marian Vanghelie


"Lumea are voie sa aiba doua conturi; unul in lei, unul in valuta si inca unul pentru economii. Mai mult nu" - Florin Georgescu (fost ministru al finantelor)


"Romania este tara unde aviatia e la pamant, iar agricultura e in aer. " (Corneliu Vadim Tudor)


"Domnule senator, nu ati fost atent la cele ce urmeaza sa spun." (Nicolae Vacaroiu)


"M-am rugat ca Traian Basescu sa fie reincarnat, intr-o viata viitoare, intr-un ciine maidanez care sa fie eutanasiat." (Elena Sporea)


"Manelele sint un fel de mamele cu silicon; arata bine, dar sint false." (Madalin Voicu)



Ii trimit sa se duca dracului sa citeasca niste almanahe! (Marian Vanghelie)