3 iunie 2011

Reclame americane..

Superman-Epic fail

Poza zilei

Cum incepe, cum decurge si cum se termina o relatie :))))))

Tara plina de politicieni

Oare cin' o secat fabrica de zahar? Iti spun eu cine, aia pe care i-ai votat, ca va duceti ca prostii si votati pentru un castravete.


Bancul zilei

Un tip era exasperat ca avea casa napadita de gandaci. Nu mai stia ce sa mai faca. Afland de necazul omului un amic il invata:
- Ia o trompeta si suna "adunarea". Cheama-l la tine pe Capitanul Gandacilor si ordona-i: LA BUCATARIA VECINULUI , LA ATAC !!! Si gandacii se vor duce cu totii la vecin si scapi de ei.
Zis si facut. Omul executa lucrarea: da adunarea. Capitanul Gandacilor vine. Asta ii da ordinul..
- Am inteles sa traiti!
Si toti gandacii pleacara la vecin. Omul rasufla usurat si mai-mai sa se imbete de bucurie. Dupa doua zile se trezeste la el cu Capitanul Gandacilor:
- Sa traiti, raportez. Am atacat, am cucerit si ne-am intors cu ... 20.000 de prizonieri!!!

Mircea Badea la Happy Hour

Dupa ce a aflat ca nebuna care-i strica noptile a fost la Acces Direct, Mircea Badea s-a suparat destul de rau, si a spus ca e posibil sa se duca la Maruta in emisiune, sa dezbata acest subiect. Vorbind despre Mircea Badea, puteam sa ne asteptam la orice :)))) desigur nu s-a intamplat.
Dar se pare ca stilul sau ironic i-a cam speriat pe "colegii" de la Antena 1, care au taiat partea in care spunea ca nu se astepta la invitatia nebunei in platoul de la acces direct si anuntul "bomba", asta se intampla in emisiunea difuzata pe antena 1 a doua zi si cea difuzata pe site. :))
Cum s-a umflat putin la ei, cum au inceput sa tremure. :)))
Pana la urma, eu ii dau dreptate. Aia e mai mult decat nebuna, e psihopata si nu cred ca merita sa fie bagata in seama. Mai ales ca a declarat niste tampenii.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate



Cum sa intri in clasa daca ai intarziat