4 martie 2011

Hiturile muzicii romanesti

Fie ca vreti,fie ca nu eu le numesc hituri.Acest pack,pe care l-am luat la randul meu de pe net,contine 120 de piese romanesti din perioada anilor '90,2000.Tot ce gasiti aici,ati ascultat in timpul vacantelor,la mare,la tara,la munte,acasa sau pe unde ati fost voi,dar sunt sigur ca le-ati auzit.Eu le consider parte din copilaria mea,cand le ascult imi aduc aminte de momentele cand eram copil.Stiu ca poate unii o sa zica ca am avut o copilarie trista,dar macar nu sunt singurul.Ca asa-s romanii,daca i se intampla si altuia sunt fericit:)).
Mai exact,in acest pack aveti melodii ale formatiilor romanesti,cum ar fi: 3SE,Animal X,Blondy,Akcent,Voltaj,Simplu,Partizan,Hi-q,Angels,AsXX,Sing Sing BB,Genius... si lista continua.Nu m-am obosit sa fac un playlist pentru ca ocupam pagina,va reamintesc ca-s 120 de piese!.Sper sa va placa.Daca sunt melodii care credeti ca merita sa fie in acest pack,nu ezitati sa ne scrieti un comentariu cu numele lor,dar sa fie romanesti.

Downloadati pack-ul de AICI! Auditie placuta!

Daca intampinati probleme la download,nu ezitati sa ne contactati,in maxim 24 de ore va vom raspunde la mesaj!

Bancul zilei

Porcusorul isteric intra intr-un bar si cere o bere. Barmanul il intreaba: la halba sau la sticla? La care porcusorul exasperat: Comentezi!?!