11 iulie 2011

A venit vacanta!

Incep acest articol prin a-mi cere scuze pentru activitatea slaba de pe blog. Sper ca ma intelegeti, o data cu venirea vacantei, se inmultesc activitatile "extracasnice" deci nu prea stau pe la calculator, iar cand fac asta, sunt lovit de o plictiseala grava.
De exemplu in acest weekend am fost la un eveniment, o nunta mai exact, in calitate de invitat dupa nas. Am vazut la lucru unii din cei mai buni fotografi din Craiova. Inca sunt uimit de ce aveau baietii in maini, zgomotul produs de aparate il puteai asocia cu zgomotul produs de un AK-47, daca iti puneai putin imaginatia in valoare.
Ca sa va faceti o idee de ce sunt asa incantat, asta pentru cei care doresc sa afle, unul din fotografi era dotat cu un aparat in valoare de 30.000 RON, da ati citit bine, trei sute de milioane, desigur in pret intrand si obiectivul. O sa va pun si o poza, ca sa va faceti ideea si mai mare:)))))
Lasand la o parte ce am facut eu, va mai spun inca o data ca vom avea o activitate scazuta pe blog, dar speram sa ne fiti alaturi in continuare, iar daca nu, va intelegem, pana la urma si voi sunteti in vacanta!
Ca sa nu va plictisiti va recomandam categoriile blogului si anume:
-Bancul zilei
-Poza zilei
-Momente pur romanesti
-Umorul romanesc
-In puii mei
-Vacanta Mare


Distractie placuta! Aveti si poza mai jos, am protejat identitatea fotografului, poate nu doreste sa apara pe site-uri. P.S ala-i un NIKON :X :))))

Poza zilei