16 octombrie 2011

Simulare accident Serban Huidu

Probabil ati vazut la tv accidentul provocat de Serban Huidu, n-aveti cum pentru ca altceva nu se discuta de azi dimineata. Oricum, daca tot s-a mediatizat atat acest incident si e o dilema totala cauza producerii accidentului, m-am hotarat sa fac o simulare a accidentului dupa informatiile de la tv, care intre timp s-au mai modificat, dar va puteti da o parere.
Am facut simularea cu un program special creat pentru asa ceva. I-am aplicat masinii lui Huidu viteza de 82 km/h, loganului viteza de 52 km/h si celor doua masini depasite, viteza de 42 km/h. Cele doua masini nu sunt importante, dupa ultimele informatii, cica n-ar fi depasit, pur si simplu a intrat pe contrasens.
Acum, nu stiu de ce isi mai pun intrebarea cum a intrat... simplu, acolo era curba, carosabil umed si a derapat, sau a avut o criza, dupa cum bine stiti, a avut un accident grav la cap.
Daca va intereseza cum s-a produs accidentul sau mai bine zis, sa va faceti o idee, vizionati-l!

Sa fie si a 2-a oara cu noroc?

Dupa cum bine ati auzit..sau daca nu ati auzit va spun eu: "omul de televiziune" Serban Huidu a fost implicat intr-un accident pe DN1..acesta neadaptand viteza la condiitile de mediu.In urma acestui accident 2 persoane au murit..
Pai bine ma Huidu,ce-ai facut?Oare sa fie si de data asta cu noroc?

Poza zilei


Bancul zilei

Erau două statui pe o alee într-un parc, aşezate una în faţa celeilalte. Una reprezenta un bărbat, iar alta o femeie, ambele… nuduri. Coboară un înger, le atinge iarstatuile prind viaţă. Apoi îngerul le zice:
- Drept rasplată că aţi îndurat 100 de ani frigul şi arşiţa fără să vă plângeţi, aveţi 15 minute ca să faceţi ce vreţi voi.
Se duc ei într-un tufiş şi încep să se audă chicoteli. Se întorc inapoi după 15 minute, dar îngerul le zice:
- M-am gândit să vă mai dau încă 15 minute.
Una dintre statui îi zice celeilalte:
- De data asta facem invers, ţii tu porumbelul şi mă cac eu pe el!

Dragostea e in...?

De ce fetele coboară privirea când primesc o declaraţie de dragoste?
- Ca să verifice dacă e adevărat…