12 august 2011

Pareri de la mare.

Am terminat si cu vacanta, gata... acum incepem treaba!
Mi-am permis luxul sa ajung la mare o saptamana si chiar pe litoralul romanesc, ca tot zic astia ca e scump, deci ma simt un om instarit ca am fost la noi si nu la bulgari.
Dupa aceasta vacanta, am ramas cu cateva pareri.
In primul rand, astia de la tv mananca mult cacat. Apa nu e plina de alge cum arata ei, preturile sunt acceptabile, iar in weekenduri hotelurile nu sunt 100% ocupate.
Si la capitolul curatenie stam destul de bine, ma refer la Mamaia, pentru ca in Costinesti, e mizerie mai rau decat la tomberoanele din spatele blocului meu. Pe langa asta, e prea multa aglomeratie, tarani, betivi prosti si drogati.
Intr-adevar, mult tineret in Costinesti, dar dupa cum va spuneam, nu prea ai ce sa alegi.
In Mamaia, lume mai la locu' ei, dar si aici daca dadeai peste tarani, ramaneai socat de ce scoteau pe gura!
Sa nu uit si de terasele unde rasunau manelele la maxim. Nu zice nimeni sa nu asculti, dar mai usor... erau terase pe o parte si pe alta, fiecare avea lautaru' ei si se bateau in muzica, care o are mai tare.
Un lucru oarecum trist l-am descoperit, in timp ce am luat-o la pas din satul de vacanta pana in Mamaia Nord. Urmand acest traseu, vei descoperi o alta lume . Ajuns acolo, ramai putin impresionat. Esti departe de lautari,  de prosti, tarani, betivi si alte natii care dauneaza societatii. Defapt,  Mamaia e impartita in sud si nord, sudul pentru oameni simpli, iar nordul pentru oameni cu bani. Si daca nu credeti, va invit sa mergeti pe acel traseu, ca sa va convingeti.
A da, uitasem sa spun ca sunt impresionat de CFR, am ajuns la destinatie cu o intarziere de maxim 5 minute, plus ca in tren era foarte curat, chiar si la clasa a doua!
Cam atat, daca imi voi mai aminti ceva, o sa mai scriu inca un articol.
Numai bine!

Bancul zilei

In rucsacul fiului de 14 ani mama a găsit un set sado-maso... Cu această ocazie, seara la bucătărie s-a întrunit consiliul de familie. Tatăl:
- Ok, după cum înţeleg, este inutil să-l batem...