27 iunie 2011

Canta sau nu?

Eu am o dilema mare... canta sau nu? daca da, e genial!

Poza zilei

Tati, tati, fac pe mine!
Linisteste-te papusa, taticul e sub tine:))))

Vacanta Mare - Scoala Romaneasca

Vacanta Mare - Scoala de genii din Craiova


Tricouri Pur Romanesti!

A venit ziua cea mare, ne-am facut tricouri! Desigur imaginea de pe ele e cea cu pescarul batut de soarta si pestele pus pe glume. Sigla Pur Romanesc, o vedeti in premiera mondiala:)))
Costurile sunt maricele, 80 lei tricoul, pentru ca avem figuri si am vrut tricou cu guler:))), dar un tricou normal, fara guler e 45 lei.
Daca doriti, lasati mesaj!
Pun si o poza sa vedeti minunatiile! :))))


Bancul zilei

Intorsi din concediu, ea-de la mare si el-de la munte, cei doi soti mananca si se culca. Dupa miezul noptii, insa, sotia se trezeste speriata:
- Scoala-te! Am auzit masina lui barbatu-meu…
- M-am dus! striga sotul, sarind pe geam.

Diferenta dintre barbati si femei

-O femeie se întoarce acasă dimineaţă. Bărbatul o întreabă unde a fost pînă la ora aia, la care femeia răspunde că a dormit la cea mai bună prietenă a ei. Bărbatul dă telefon la 10 cele mai bune prietene ale soţiei. Nici una nu-i confirmă ca a dormit noaptea la ea...
-Se întoarce bărbatul dimineaţă acasă. Femeia îl întreabă unde a fost pînă la ora aia. El răspunde că a dormit acasă la cel mai bun prieten. Femeia telefonează la 10 cei mai buni prieteni ai soţului ei şi, din toţi, 8 îi confirmă că într-adevăr noaptea precedentă soţul ei a dormit la ei, iar ceilalţi 2 insistă că încă se află acolo..