14 iulie 2010

Mădălina Manole,sfârşit de carieră

Probabil aţi văzut de la tv că artista Mădălina Manole a murit azi dimineaţă.Ea s-ar fi sinucis din motive personale,dar nu se ştie clar,deocamdată se aşteaptă rezultatele anchetei.
Sincer nu prea m-am omorât după ea,dar mi-a plăcut o melodie de-a ei pe care o s-o pun şi aici.
Cred că o să fie o zi foarte lungă azi şi cred că n-o să vedem altceva la tv timp de 3-4 zile.Astfel de evenimente sunt aşteptate cu drag de către "specialişti" care trăiesc din datul cu părerea,bine că nici televiziunile nu sunt mai departe,cred că şi ăştia îşi doresc să moară cineva mai cunoscut din România.
De Mădălina Manole n-am mai auzit nimic de ceva timp,nici de la TV nici din gura altora,dar se pare că acum toată lumea o îndrăgeşte...Cred că s-a ajuns la un grad de penibilitate imens.Să nu se inţeleagă greşit,n-am nimic cu ea,Dumnezeu să o ierte,eu am ceva cu jegoşii care apar cu diferite ipoteze pe la TV şi care îşi dau prost cu parerea.
Încă o dată Dumnezeu să o ierte şi cum vă spuneam mai sus, o să pun singura melodie a artistei pe care o ştiu si pe care am mai ascultat-o din când în când...desigur acum se nasc câţiva fani,o să sara vizualizările pe youtube,nu m-ar mira ca diseară când mă duc pe terasă la un suc,în loc de manelele lui Puya să aud Mădalina Manole....orice e posibil.