30 aprilie 2011

Concert Inna

Acum cateva zile am vazut la batranul televizor,o reclama pe un post oarecare,la concertul Innei.
Bun,ce-i cu asta?Pai am si eu o dilema,Inna poate sustine un concert?Eu zic ca nu,ete ce scrie in dex ca inseamna concert:"CONCÉRT, concerte, s. n. 1. Executare în public a unor opere muzicale. ♦ Piesă muzicală amplă scrisă pentru unul sau mai multe instrumente solistice, cu acompaniament de orchestră, care se distinge prin complexitatea facturii și prin caracterul ei virtuos-tehnic. ◊ Concert pentru orchestră = lucrare orchestrală de virtuozitate. 2. (Rar) Înțelegere, unire, acord între mai multe state sau persoane în vederea unui scop comun. – Din fr. concert, it. concerto."
Inna nu are piese ample pentru mai multe instrumente si nici nu canta cu vreo orchestra,de ce ii zice concert?Plus ca va face clasicul playback.
Trecand peste asta,am avut neplacerea de a afla pretul biletului,care incepe de la 80 RON.Nu vad cine ar da atatia bani sa o vada pe Inna,desi sunt sigur ca acel loc va fi arhiplin.Totusi,organizatorii romani stiind ce "calitati" are Inna,au avut buna inspiratie ca in deschidere sa-l cheme pe Alex Velea sa cante ,deci de aici rezulta ca jumatate din spectatori se vor duce sa-l vada pe Alex:))),iar restul sa-i vada pe cei de la Akcent,care si ei la randul lor au prins un loc de afirmare in acest megaconcert si desigur o sansa enorma de a se promova,ha ha ha:)))) Ma amuz teribil!
Cum poti sa organizezi un concert al unui artist si in deschidere sa chemi un alt artist mai popular?:))))))
Probabil managerii Innei uita ca aici suntem in Romania,nu in Franta,China,Trinidad Tobago sau vreo insula primitiva care nu a auzit niciodata cum suna o melodie.
N-am ce sa comentez,Inna e foarte populara in afara.Pe langa asta are vreo 2 milioane jumate de like-uri la profilul de facebook,deci e ceva.Totusi,n-o sa ma convinga ca e o artista din toate punctele de vedere,doar daca isi schimba stilul.