23 iunie 2011

Alexandra Stan in topul Dance Billboard SUA





Artista Alexndra Stan este prima romanca care se afla de cinci saptamani consecutive in topul Dance Billboard SUA cu single-ul "Mr.Saxobeat".
In ultimii cinci ani aceasta performata a fost depasita doar de nume precum: Lady Gaga, David Guetta, Rihana, Justin Timberlake, Nelly Furtado, Britney Spears Ida Corr, Kate Perry, Madonna si Christina Aguilera.

Perle Claudiu Raducanu

-"Rămâne cel mai tare personaj din fotbal. Eram cu Aliuţă şi Neaga în Spania când ne-am întâlnit cu el, iar Aliuţă l-a întrebat dacă mai are ID-ul vechi de mess. Ştii care a fost răspunsul lui Răducanu? «Nu îl mai am, l-am uitat la Bucureşti!".


-"Era la Arminia Bielefeld şi antrenorul i-a spus să fie la autocar la două după amiaza pentru a merge la meci. El a înţeles că trebuie să se ducă la masă la ora două şi, când a ajuns în sala de mese, erau doar bucătăresele. A văzut meciul la televizor", e povestea unui fost coleg de-al lui "Bloc-notes", care aruncă autocarul în hohote de râs.


Claudiu Raducanu -"Canicula a mai facut facut doua victime? Sper ca politia sa-si faca datoria si s-o prinda"


- A spus ca si-ar dori un apartament situat intr-un bloc-notes -


-In perioada cind evolua in Spania, in timpul atentatului din 11 martie, Raducanu credea ca vede un film de actiune la posturile locale de televiziune


- Cind s-a transferat de la Electroputere la Steaua a primit salariul in dolari, ceea ce l-a facut sa regrete transferul, pentru ca la Craiova era platit in lei si lua mai multe bancnote


- Cind s-a transferat la "U" Cluj a socat cu prima sa declaratie: "Nu mi-am propus nici un gol. Niciodata nu mi-am propus sa inscriu. Care e in fata portii, s-o inscrie"