27 noiembrie 2010

Recunoaşte melodia

Noi postăm versuri din diferite melodii,iar voi trebuie să le recunoaşteţi,seara vom posta melodia şi câstigătorul.Şi hai,ca drept răsplată,câştigătorului i se va afişa pe blog pagina de internet(facebook,hi5,blog,site).Spor:))

Din ce melodie este acest vers?

Cine vă spune ce înseamnă azi muzica?

Concurs incheiat!

Caricatura saptamanii
Adrian Mutu iti da dauna totala

adrian mutu, Caricatura saptamanii, corabia-piratilor, ospatar
Ospatarul vine ranjind la Mutu, aducandu-i pipereta nota de plata, salivand la un bacsis consistent din partea vedetei sportului rege. Mutu rasfoieste turmentat singura fila pe care e scrisa consumatia, da din cap, se ridica de la masa si vrea sa plece, la care ospatarul nedumerit il intreaba:
- Domnule Mutu, si nota?
- Ce? aaa da, nota zece ragazzo, mi-a placut de tine in seara asta, tine-o tot asa. Mai adu-mi o sticla de Pur Romanesc la pachet si trece-ma pe caiet!
- Mascalzone rumeno, tu sa-mi platesti nota!
- Cine mah, eu?
- Nu tu mah, mie!

Fotbalistul Adrian Mutu iti da dauna totala. Sa va reamintesc firul povestii. Pe scurt, mai scurt la minte decat ospatarul, Mutu i-a dat una in scurt! Scurt pe doi! Pe doi ospatari dintre ei, care l-au apostat cu nota de plata! Poi dupa ce ca se duce omul si face consumatie nu, vorba aia, il mai pui sa-ti si plateasca? Poi ori suntem civilizati ori numai suntem nu? Spaima ospatarilor de pretutindeni a revenit cu o noua boacana. Doar cu cateva zile inainte de expirarea suspendarii din "Cazul Sibutamina", Adrian Mutu a comis-o din nou, adaugandu-si inca un ospatar la colectia Trofeelor de Pub. Suparat ca nu a avut portofelul la indemana pentru a-si plati consumatia, romanul a facut scandal "sus pe bar"! O reactie rasista a ospatarului Racaj Berat cu nume predestinat, care se pare ca l-ar fi "tiganit" pe Mutu l-a intaratat la culme pe Briliant, care nu a stat pe ganduri si i-a aplicat dauna totala a la Targu` Ocna de i-a deschis aia acolo! Poi ori "suntem sportiv" cu caracter ori numai suntem ce nu am fost niciodata nu? Indiferent de urmarile acestui eveniment regretabil dar caracteristic personajului, asteptam cu nerabdare noi aventuri marca Adrian Mutu, care sa ne inspire in realizarea altor episoade pentru rubrica de benzi desenate "Caricatura Saptamanii".
mai multe caricaturi pe www.corabia-piratilor.com

Poza zilei

Alaturi de aceasta poza,va mai adaug si un banc,care a mai fost postat pe data de 20 octombrie 2010,in sectiunea Momente Pur Romanesti.

Un betiv iese din bar si se indreapta spre casa,la un moment dat se impiedica si cade cu capul de trotuar si ramane jos cateva ore. Cand isi revine se uita in sus si vede o curva si o intreaba:
-Ce faci femeie aici?
-Fac trotoarul
-Si nu puteai sa-l faci mai moale. 





Bancul zilei

Un tip cu amanta in pat... la un moment dat suna cineva la usa. Amanta calma ii spune sa fie linistit ca e sotul ei dar rezolva ea! Se duce la usa deschide si spune: ?Aaa iubi, ce bine ca ai venit ? du si tu gunoiul? si ii pune galeata de gunoi in mana. Sotul pleaca cu gunoiul. Amantul se imbraca, pleaca linistit si cand cobora se gandeste ??Si frumoasa si desteapta?? Ajungand acasa, suna la usa, deschide sotia si ii spune ?Aaa iubi, ce bine ca ai venit! Du si tu gunoiul asta!? Ia galeata, coboara scarile si in sinea lui zice: ?Si urata si cu tupeu?!