17 iunie 2011

Headshot :))))

Nu va intristati, e doar o reclama:)))


Si cainii viseaza!

Asta e mai agitat ca mine cand doarme:))))


Inna Live

Ei da, trebuia sa scriu despre acest lucru, pentru ca am criticat-o foarte mult.
Zilele trecute Inna a fost la Europa FM, unde a cantat live cateva melodii din repertoriul sau, dar si cateva melodii ale unor artisti internationali.
Fara cuvinte nu m-a lasat si nici nu m-a impresionat prea mult, fiindca melodiile le-a cantat acapella, ca artist, nu e greu sa-ti canti propriile melodii in acest mod si nici alte melodii. O felicit pentru ca a prestat live, dar atat... parerea mea e aceeasi: "Inna nu poate sa-si cante melodiile live, exact cum sunt la radio!".
Am rasturnat youtube-ul cu curul in sus si n-am gasit un clip, in care Inna sa aiba formatie in spate si sa cante doar ea, nu ajutata de cd! Si cred ca va mai trece timp pana cand se va intampla asta.
Vocea e buna, muzica pe care o canta, n-o avantajeaza.
O sa pun si clipul sa ascultati.
P.S. Mi-a placut cum a cantat Sun is Up, o melodie pe care o mai ascult din cand in cand!





Si pentru Marian Dorobantu (managerul Innei), tin sa-ti transmit pe aceasta cale, ca astea-s parerile mele in acest moment despre artista pe care tu o promovezi si nu mai accept niciun fel de comentariu care contine cuvinte jignitoare la adresa mea, mai ales daca nu poti dovedi ceea ce spui. Eu am zis ceva despre Inna, dar am si demonstrat, tu nu!.
Numai bine!

Bancul zilei

Un sadic mergea pe strada cu doua furculite in maini. Cum mergea el asa, s-a intalnit cu o fetita care curioasa il intreaba: ce e alea nene. Un benoclu(binoclu) fata tatii! Si cum merge? intreaba fata. Uite asa, si ii baga furculitele in ochi. Da' nu mai vad nimic! zice fata. Iar sadicul rasucind furculitele in ochi ii spune painteste: pai nu-i reglat!

Multumesc pentru banc!:))))