21 august 2012

Revenire!

Saluuuut!!!
Dupa cum vedeti m-am hotarat sa revin, desi am luat in calcul serios renuntarea la proiectul Pur Romanesc. Am stat cateva nopti pe ganduri, am pus cap la cap trecutul, prezentul si viitorul, si am luat decizia de a continua cu blogul. Din toamna se va schimba complet designul, tema si autorii blogului. Vom incerca sa facem diferite colaborari, renuntam in proportie de 70% la divertisment, dat fiind faptul ca nu mai e loc de asa ceva in Romania. Vrem sa avem cititori fideli care sunt de acord cu ceea ce scriem, dar si cretinei pusi pe contraziceri, pentru ca fara ei nu am avea niciun farmec!
A trecut ceva timp de cand n-am mai "latrat" pe o anumita tema, si acum pot spune ca imi pare rau, pentru ca au fost cateva subiecte foarte interesante de dezbatut. Cum nu mai putem da timpul inapoi, vom sterge cu buretele trecutul si ne continuam drumul mai departe cu capul sus. Mi-e greu sa renunt la asta, la scris si comentat. Dupa ce scrii aproape 4 ani pe un blog, e destul de dificil sa renunti dintr-o data, practic iti intra in sange acest lucru, devine ca un hobby.
 Daca pe blog am avut o pauza, pe facebook-ul personal mi-am continuat oarecum treaba si am comentat tot felul de teme, lucru care a starnit foarte multa antipatie la adresa mea. Cum spuneam si acolo, numai cei care au citit blogul si care ma cunosc personal intelegeau de ce fac asta, de ce comentez orice. Nu-s o persoana perfecta, ma consider inutil, prost si usor nebun, daca cineva a crezut ca eu ma consider superior, destept si atotstiutor, s-a inselat amarnic. Nu vad nimic rau in ati spune parerile, atata timp cat nu jignesti direct pe cineva, daca se gasesc persoane care se simt, e problema lor. Nu imi place sa arat cu degetul o persoana si dupa sa fac un comentariu stupid asupra ei, pentru ca nu imi place sa judec oamenii. Fiecare traieste in lumea lui, azi suntem intr-un fel, maine in altul. Timpul schimba oamenii.
Asa ca dragii mei "prieteni", nu va mai faceti voi probleme cum traiesc eu, am clima bizonica si audi a 6, dar vai, al cui este? :))))
 Hai salut, sa ne auzim cu bine la urmatoarea postare!