1 iunie 2011

Mircea Badea hartuit de nebuna, partea a doua!

Saracu', aia chiar e nebuna in adevaratul sens al cuvantului. Am vazut-o azi la Acces Direct si nu e pe creanga ei. Are ce are deplasat pe la mansarda.
Ascultati ce i-a facut bietului om!


Muzica Romaneasca

Ma uitam prin aceasta sectiune si am observat ca n-am mai scris de vreo doua saptamani, desi cand am scris primul articol, am cam promis ca o voi face zilnic.
Astazi voi posta o melodie emotionanta, interpretata de catre Mihaela Runceanu, care se potriveste mai mult celor care au trecut de varsta copilariei. Sa speram ca isi aduc aminte cu drag de acei ani, in timp ce asculta melodia. Auditie placuta!


Mihaela Runceanu - Sa fim copii pentru inca o zi
   

Bancul zilei

După prima lună de căsătorie:
- Bărbate, repară wc-ul!
- Dar ce sunt eu, instalator?
- Bărbate, s-a defectat televizorul!
- Dar ce sunt eu, electronist?
A doua zi se întoarce bărbatul de la serviciul şi gaseşte totul reparat în casă.
- Nevastă, cine a făcut reparaţiile?
- Vecinul.
- Şi ai avut cu ce să îi plăteşti?
- Păi m-a întrebat pentru munca lui dacă vreau să îi cânt sau să ne f*tem.
- Şi i-ai cântat?
- Dar ce crezi tu că sunt cântareaţă!?

La multi ani!

In aceasta zi atat de importanta pentru toti copii din lumea intreaga, blogul Pur Romanesc le ureaza un calduros la multi ani, multa sanatate si jucarii multe! :)))
Postam si o melodie, altceva n-avem ce sa va dam :))

mihai constantinescu - o lume minunata
   


Stiu ca aceasta melodie o sa va termine psihic astazi, pentru ca o veti auzi peste tot, televizor, radio, scoli, gradinite, o veti vedea pe site-uri, la statusuri, postata pe facebook de zeci de ori, ca asa e romanu', baga in seamna muzica romaneasca veche, doar cand e vreo sarbatoare care are legatura cu ea ( in cazul de fata ) sau cand moare artistul, spre exemplu Madalina Manole sau Laura Stoica ( despre care voi scrie un articol, tot azi, dar nu promit! )...
Noi am ales sa o adaugam in articol, pentru ca e o melodie romaneasca si e foarte potrivita, altfel il puneam " pa " Michael cu melodia " we are the world " si " termenam " " smecheria ".

Ma scuzati ca pun atatea ghilimele, dar in ultimu' timp s-au gasit tot felul de profesori de Limba Romana care sa ma corecteze . Incerc sa le arat ca la prosti, unde fac misto si unde vorbesc serios ... ma chinui rau, ca " e prosti si intelege greu cand eu vorbeste mai la misto ". Si dupa cum vedeti, mi-am facut temele. Pun spatiu dupa semnele de punctuatie, ca nu prea se intelegea ce scriu inainte, cand nu le puneam:)))) Stiu ce cred respectivii: " asta sigur nu stia ca se pune spatiu si acu' incearca sa se scoata " neaaa, imi pare rau sa va dezamagesc, dar lucrurile astea le-am invatat de mult timp, numai ca nu mi-a intrat in reflex sa apas " pa " " speis ", ma incetinseste prea mult :D totusi, incerc sa va fac pe plac! Va dati seama, am fost tras la raspundere si facut analfabet, asa mai subtil, doar pentru simplu fapt ca am uitat sa pun un " nu " in fata cuvantului pot ( intr-adevar, am gresit, asta recunosc! greseala mea ca ma grabesc! ) . Internetul vomita de handicapati care nu pun cratime si fac dezacorduri, iar eu sunt criticat pentru cele doua mici greseli explicate! E ceva, inseamna ca sunt mare :)))) si prin asta, am terminat cu explicatiile referitoare la greselile si spatiile lispa sau alte prostii!