2 iulie 2011

Poza zilei

Oricand se gaseste timp pentru o tigara!

Bancul zilei

La farmacie vine o bătrână de 80 de ani cu o reţetă. Farmacistul o întreabă:
- Reţeta este pentru dumneavoastră?
- Da.
- Ştiţi că este o reţetă de anticoncepţionale? Acestea nu vă fac nimic.
- Ba da, mă fac să dorm liniştită.
- Cum aşa?
- Iau câte o pastila în fiecare dimineaţă, o pisez şi o dizolv în paharul cu suc al nepoatei mele de 16 ani. Aşa pot şi eu să dorm liniştită!

Bacalaureat

Cristinel, elev la un liceu bun din capitala, in ziua bacalaureatului, increzator se duce la examen. Pe drum isi aduce aminte ca si-a uitat buletinul, se intoarce si-l ia, dupa ce-l pupa ma'sa pentru a zecea oara, pleaca. Se opreste sa-si ia o apa minerala, dar uita sa-si ia niste guma, asa ca se intoarce din nou. Intr-un final ajunge la scoala. Acolo isi intalneste noii colegi de suferinta. Intra in sala, vin subiectele, le deschide si ramane uimit, nu stia nimic pentru ca 4 ani a frecat-o la rece... pai ce credea, ca daca e la un liceu bun, subiectele sunt mai usoare acolo? Gresit. Se pune micul geniu la lucru, si scrie din stanga, din dreapta... pai ce credeati ca daca esti la un liceu bun, nu se copiaza? Gresit.
Vin rezultatele, surprinzator, Cristinel al nostru ia o nota mica (nu o putem spune, aceste date sunt confidentiale) se duce sa faca contestatie cu mamica de mana si "vede" din surse sigure ca la ultima parte, Cristinel, elev bun la un liceu din capitala, a gresit opera. Desigur, nu degeaba e mamica cunoscuta, da doua telefoane si uite-asa opera gresita si nepunctata devine punctata. Uuu!
Morala o gasiti voi, n-are rost sa o mai scriu, desi asa ar fi frumos, dar mie imi place sa las lucrurile neterminate:)))

Facultate

Daca parintii n-au avut studii superioare si vand cartofi in piata, macar al mic sa se realizeze. Il dam la facultate.
Dupa 4 ani de studii intense la facultatea de fizica atomica si nucleara, licentiat cu nota 10, se intoarce acasa cu diploma in dinti. Cum e firesc, sta o jumat' de an sa se recreeze dupa atata invatat. Cele sase luni se dubleaza si baiatul intra in panica, se mai adauga inca 6 si deja e tot mai demoralizat.
Si uite-asa ajungem sa avem experti in fizica atomica si nucleara care ne vand cartofi. Doar ce credeati, era normal sa-si urmeze parintii.
Cica de ce Romania e considerata tara cu cea mai inteligenta populatie. Va spun eu de ce, pentru ca intr-un avion Bucuresti - Londra se va gasi cel putin un profesor, un medic, un inginer, un mecanic si de ce nu, un pilot de avion (evident, toti romani cu somaj bagat).
Mda, Romania! Multumesc lui Dumnezeu ca nu m-am nascut in America, probabil la ora actuala eram un obez indopat cu hamburgheri, macar asa sunt slab, sistemul are grija de silueta noastra:))) Astia-s faceau probleme ca va creste numarul de obezi in Romania, din ce baaa, din ce, ca suntem foame... se pot face bancuri pe seama noastra, o sa ajungem ca somalezii.