26 aprilie 2011

Romanii au talent

Ieri a fost marea finala a deja celebrei emisiuni Romanii au talent.Dupa cum ma asteptam,a castigat o voce si desi nu era cea vizata de mine,merge si asta.
Acum o sa fiu rautacios din punctul de vedere al unora,dar parerea mea e ca nu trebuia sa castige Adrian.Cred ca Narcis e mult mai talentat ca el,dar...desigur romanii au votat cazul,cum la fel se intampla si in cealalta emisiune,Dansez pentru tine.
Ca sa fiu si mai rautacios,nici locul 2 nu i l-as fi dat,deoarece Valentin are o voce mult mai buna,canta mult mai curat,iar asta n-o spun eu,ci se aude clar,deci asta demonstreaza ca romanii au fost impresionati de situatia lui Adrian si nu de vocea sa incredibila.
Sincer,nu-i dadeam prea multe sanse,il vedeam in finala,dar nu castigator.
Cat despre Narcis,el este intr-adevar definitia cuvantului TALENT.In rest,toate bune,am o satisfactie ca n-au castigat circarii aia de akikai.Inca nu imi vine sa cred ca l-au lasat pe pustiul acela de numai 11 ani,care dansa extraordinar de bine pentru varsta lui,dupa melodiile lui Michael Jackson si i-au trecut mai departe pe niste oameni care probabil practica acel "sport" dinainte sa se fi nascut ,folosind un termen din ceea ce practica ei,adversarul lor direct sau rival,cum vreti voi sa-i spuneti.
Cam atat am avut de spus vis a vis de aceasta emisiune.Sa speram ca editia viitoare va aduce concurenti mai talentati,nu am fost prea impresionat.
p.s. sunt foarte dezamagit de show-ul pregatit de catre Valentin Luca.Cred ca daca se prezenta asa la preselectii nu avea prea multe sanse.
Numai bine!

Sorin Ovidiu Balan ii trage somnic in direct:)))

 Pe langa somnul dulce tras de criminalistul Balan,se mai afla si o p***a,cum se autointituleaza,care face panarama in emisiune.Priviti! :))))


Din respect pentru clipurile amuzante uploadate cu Mircea Badea,am ales sa public sursa,desi e doar un canal de youtube: zamfyro3