7 septembrie 2011

Romania - Franta, panarama europeana

In sfarsit s-a inaugurat si marele stadion national.
Spre surprinderea mea, arata destul de bine. A rezistat frumos, n-a cazut nicio tencuiala cum ma asteptam, nu s-a ars niciun bec si nu s-a rupt nicio tribuna. Pe de alta parte, gazonul a fost jalnic, un camp numai bun de pascut.
Noi inca n-am scapat de aceasta problema. Au bagat vreo 230 de milioane in stadion si n-au fost in stare sa puna un gazon ca lumea. Ne-am facut de cacat.
 Din cate am inteles, iarba a fost pusa de firma unui frate care se ocupa cu nu stiu ce dracu, prin nu stiu ce judet... oricum, e d-asta de-al casei de la PDL, n-ar trebui sa ma mire prea mult. Cica e acelasi idiot care a pus gazonul si cand a jucat Romania cu Danemarca, de ne-au dat aia vreo 5. Atunci cand am vazut meciul, am crezut ca s-a deschis un nou strand, era numai nisip.
Trecem peste, mai mult nu pot sa comentez pentru ca n-am fost acolo, daca eram umpleam pagina cu pareri. Revenim la meci si pot sa va spun ca sunt amuzat de aceasta caterinca ieftina, acest blat scarbos de-a dreptul, facut pe fata. Sa nu poti tu sa dai un gol, in conditiile in care aia te lasa. Bagi in echipa numai anemici, se lovea mingea de ei. Mai mult, ai doua schimbari la dispozitie si le faci in minutu 90, defapt a facut decat una, l-a bagat pe Gigel Bucur, daca nu ma insel, dar cum a intrat s-a si impiedicat.
Sa n-ai tu o schema de joc, fiecare alerga pe unde-l taia capu'. Mijlocasii centrali veneau in benzi, fundasii prin atac. Asta nu e echipa, e o adunatura de ametiti, luati din cafenele si cluburi.
Si dupa comedia asta de meci, au fost date clasicele declaratii: pe un asemenea gazon, de vina a fost gazonul, din cauza gazonului, daca gazonul.. ca asa e la noi la romani, cand ne-o furam gasim tot felul de scuze.