20 decembrie 2011

Taranul cu Maserati batut de o fata

Cuvantul cocalar in dex, are alta semnificatie decat cea folosita de romani. Si anume, cand un om vrea sa caracterizeze o persoana care are un comportament badaran, plin de el, care agreseaza limba romana, incercand sa lase impresia ca e un om elevat, dar de fapt e un om care bubuie de prostie si care e imbracat cu haine originale doar cu numele, foloseste cuvantul: COCALAR.
Pe mine acest cuvant ma cam deranjeaza cand il aud, pentru ca nu e folosit cum trebuie, in ciuda a ceea ce v-am spus mai sus. Multi il folosesc gresit, mai ales atunci cand vad persoane care asculta manele. Din punctul meu de vedere, trebuie sa fii putin idiot sa faci cocalar un om care asculta manele. Da, intr-adevar, manelistii sunt niste cocalari, dar asta nu inseamna ca cei care ii asculta sunt la fel ca ei. Prosti da, cocalari nu toti! Pentru ca vedeti voi, daca Michael Jackson era pedofil, asta nu inseaman ca cei "n" fani pe care ii avea, erau ca el.
Oricum, revenind la subiect, daca doriti sa vedeti cu ochii vostri un cocalar in adevaratul sens al cuvantului, urmariti-l pe acest individ, pe numele real Petre Craiete.
Cei care nu-l cunosc pe acest nene, inainte sa dea play la acest clip, sa intre repejor aici, ca sa stiti despre ce e vorba.
Doamna sau domnisoara din imagini a fost nemaipomenita. Toata stima din partea mea!
Cat a geanta i-a f**** =)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.