15 ianuarie 2012

Revolutie?

Sunt foarte fascinat de ceea ce vad la televizor, in sfarsit s-au adunat cativa oameni pusi pe "scandal" si au reusit sa creeze putin haos, care sa speram ca a pus pe ganduri conducerea Romaniei.
Respect pentru cei care au iesit in strada pe data de 13 si 14 ianuarie. Trebuia de mult sa se faca o astfel de actiune si in proportii mult mai mari. Adevarat, ca au mai fost "adunari", dar din pacate nu s-a rezolvat nimic in urma acelor proteste, chiar daca au fost de 100 de ori mai multi oameni. Nici acum nu sunt optimist ca se va obtine mare lucru, dar totusi au obtinut ceva: nu se va mai privatiza serviciul de urgenta, cum dorea actualul guvern.
Si cam atat cu victoriile. Cu regret va spun ca, nimeni nu va demisiona in urma acestor proteste. Totul va reveni la normal de luni, cand oamenii se vor duce la munca. Momentan e weekend, multi sunt liberi, dar de luni, nu va mai iesi nici dracu. Chiar daca, la cati someri sunt in tara asta, s-ar face un miting frumusel, dar nu vor iesi, desi sper sa ma insel.
Totusi, va zic sa nu va bucurati prea tare, actiunile astea nu prea ii afecteaza pe barosani, iar renuntarea la acea lege, a fost doar o strategie din partea "marinerului", se joaca cu noi... presupun ca acum e la munte, la o cana de vin fiert si se amuza uitandu-se la tv.
Si pana la urma, voi chiar credeti in revolutie? Ziceti-mi o tara in care a fost revolutie pe bune. Daca n-ai ajutor extern, nu poti sa faci nimic. Pana la urma, el e presedinte, face ce vrea, parca asa a declarat acum vreo 2 luni.
Oricum sa speram ca o sa fim prima tara din lume care va da jos un presedinte cu 800 de protestatari reali si 250.000 de protestatari virtuali.
HAI, TOATA LUMEA SA DEA LIKE SI SHARE!!!
Inca o data respect pentru cei care au iesit in strada si de doua ori respect pentru cei carea au dat like, share si au iesit si in strada. Spre disperarea unora, eu n-am dat nici like, nici share si nici nu voi da, atata timp cat nu sunt din Bucuresti si nu particip la proteste, iar pentru a participa la o astfel de manifestatie, m-ar costa in jur de 150 lei, destul de multi bani.
Traim si vedem, pana va cadea guvernul va doresc MULT SUCCES!

FARA VIOLENTA!!! JANDARMII N-AU NICIO VINA, SUNT DOAR NISTE PIONI INTR-UN JOC DE SAH, TOTUL DEPINDE DE MUTARILE REGELUI, DACA FAC UN PAS GRESIT, AU ZBURAT DE PE TABLA!
ADICA, PE INTELESUL TUTUROR: AU FAMILIE, AU COPII, NU-SI RISCA SERVICIUL PENTRU VOI, RESPECTA ORDINELE DATE DE SEFI, CARE LA RANDUL LOR, RESPECTA ORDINELE DATE DE PRESEDINTE. ORICINE AR FACE ASTA...