16 septembrie 2011

Cocalari pe facebook

Pentru mine cuvantul cocalar nu prea se regaseste in vocabularul meu, dar fiind foarte folosit de majoritatea, incerc sa ma adaptez.
In sfarsit facebook-ul incepe sa se transforme. Exact cum va spuneam eu acum doi ani, adica cei de pe hi5 sa se mute pe facebook si astfel sa-i provoace o moarte lenta, dar sigura. Deja cunosc cateva persoane care au renuntat la facebook, cam din aceleasi motive care i-au determinat sa renunte si la hi5.
O data cu aparitia taranilor pe facebook, revin si fostele activitati, sa-i blocam, sa stergem ce posteaza sau sa ne cream un profil privat.
Daca acum cateva luni nu aveam parte de printese si bossi, se pare ca acum incepem sa le facem loc domniilor lor si sa lasam capul in jos. Aceasta vacanta de vara le-a prins bine, au avut timp sa invete cum se foloseste acest site de socializare, care e cu mult mai complicat ca hi5-ul. Cred ca e un progres imens pentru ei.
La fel ca si pe hi5, trebuia sa se gaseasca o solutie pentru a teroriza utilizatorii. Acesti idioti, profita la maxim de aplicatia care te lasa sa creezi evenimente. Desigur, aceste evenimente nu s-ar face cunoscute daca ceilalti utilizatori n-ar raspunde la ele. Asta e un lucru ce ma uimeste mult. Credeam ca o data cu aparitia unui site de socializare mai complicat, mai dispar din prostovani.
N-am scapat nici de banalii virusi si de cei care pun botul la tot felul de link-uri.
Deci, comportamentul e identic cu cel haifaivist, din pacate...
O sa prevad un dezastru, daca hi5-ul a apus intr-un mod cat de cat glorios, facebook-ul o va sfarsi rau. Cred ca a fost cea mai mare greseala a patronilor, promovarea lui in Romania.
Tineti minte ce va zic!