31 august 2011

Interzis:

 Ce vreau sa spun cu asta? Nu le supooooooooooort!!! Imi sunt cele mai antipatice semne de pe mess. Le detest!
Le urasc atat de mult, incat mi le-am scos din Y!M. Cand cineva mi le trimite, imi apare grupul de caractere specific semnului si nu imi mai apare imaginea.
Probabil credeti ca sunt usor dus, deoarece am ajuns sa urasc niste semne inofensive, dar am si o explicatie pentru aceasta ciudatentie.
O sa va fac un mic dictionar, care va ajuta sa interpretati aceste trei semne, sper ca dupa ce il veti citi, ma veti intelege:))


Pe langa zambetul idiot afisat pe fata sa, acest semn imi transmite urmatoarele mesaje: "Mda, aha, ok, nu prea amuzant, dispari, plictisitor, n-am chef de tine sau e pus atunci cand persoana respectiva nu mai are ce sa zica sau nu mai vrea sa vorbeasca si nu stie cum sa inchida discutia cat mai repede.


Acesta e un semn nu prea folosit pe mess, adica nu l-am mai intalnit de mult, asta inseamna ca nu sunt singurul care-l uraste. Totusi si asta imi transmite mesaje nu prea prietenoase. In primul rand cand cineva imi pune acest semn, ma simt amenintat, gen: aha, mai vedem noi. Stiu ca e facut cu scopul de a face cu ochiul cuiva, dar cei de la yahoo l-au gresit. E sinistru!


Am ajuns si la acest needucat cu limba scoasa. Pentru acest micut, n-am prea multe de spus. El imi transmite un mesaj direct si anume: Prostule! sau prostutule :))) sau cum vreti voi, cert e ca cine-mi pune semnul asta, eu il primesc ca pe o jignire:))

Nu stiu cum interpretati voi semnele astea, dar as fi curios!
Am scris acest articol in speranta ca prietenii mei din lista de messenger, nu vor mai folosi aceste trei semne. Doamne ajuta! :)))

Re-re-revenire!

Cred ca e a treia oara cand imi anunt revenirea pe blog, dar credeti-ma, ma plictisesc ingrozitor, iar cand ma plictisesc n-am chef de nimic, nici macar de scris pe blog.
De la ultimul articol scris si pana acum, cred ca au trecut mai bine de doua saptamani. In tot acest timp s-au intamplat multe. Desigur, lucruri despre care nu prea stiu nimic, pentru ca ma uit foarte rar la televizor. Cu toate astea, am fost informat ca boss-u de la Dinamo si anume Cristian Borcea si-a nenorocit destinul cu pitipoanca aia. Nu e o stire prea demna de un post axat pe informatii de interes national, dar suntem in Romania, iar aici orice se poate.
Sunt scarbit la maxim de toti cei care au comentat aceasta nunta, care si-au dat cu parerea vis a vis de furculitele de pe masa, sau feliile de paine. Sunt si mai scarbit de cei care au incercat sa-i invinovateasca pe miri, nasi, invitati, pentru ca au organizat, participat la aceasta nunta, care se spune ca ar fi fost o nunta de un milion de euro. Nu vad ce legatura are nunta lu' Borcea cu foamea din Romania. Ei acu au aflat ca in tarisoara noastra se arunca bani aiurea? Ei ii critica pe cei cu bani, dar la randul lor si ei pot fi criticati, pentru ca latra fara rost pe cateva mii de euro. Eu nu mai pun botu' la niciun cuvant scos de acesti cacati cu ochi, platiti mult peste media salariilor din Romania.
Oamenii, si in special romanii, sunt foarte naivi, daca unu zice ceva acum la tv, gata ala are dreptate, daca altu' vine maine si-l contrazice, deja ii pui pe ganduri grav.
La nivel de mentalitate suntem praf.
D-aia n-am baut eu bere aseara, ca a cheltuit Borcea un milion de euro cu nunta. D-aia n-am dormit eu azi noapte, ca i-a dat Becali cadou un Rolls Royce. Eu cred ca ar trebui sa ne vedem de treaba noastra, sa ne pese de lucrurile cu adevarat importante si sa nu mai bagam in seama toate prostiile.
P.S. De duminica, am incetat sa ma mai uit la noul OTV, si anume Realitatea TV. Au inceput sa puna titluri idioate, care n-au nicio legatura cu stirea care urmeaza, pe langa asta a mai fost si dezbaterea acestui subiect plictisitor al nuntii lui Borcea. Muriti!
Numai bine!