2 septembrie 2011

Liceenii Parodie Ep 1



Duşul la romani...

Duşul a fost inventat de catre greci, prin secolul IV. Chiar daca urme ale acestei invetii s-au gasit si prin Egipt sau India, grecii sunt recunoscuti drept creatorii supremi, deci lor trebuie sa le multumim pentru acest lux!
Si totusi, desi a fost inventat acu multi ani, zeci... sute, ba chiar mii, la romani in secolul XXI, pare ca nu s-a inventat sau nu l-au descoperit. Frate, eu nu cred ca exista oameni mai imputiti in lumea asta decat romanii. Nu cred ca au auzit ce e ala sapun sau macar ce e aia apa.
Si nu vorbesc aiurea, daca vreti sa va convingeti, dati-va o tura cu autobuzul sau cu un mijloc de transport in comun, daca nu ramaneti fara par in nas, inseamna ca aveti radacina puternica. 
Se pare ca nu sunt singurul care a observat obiceiul prost al romanilor de a nu se spala. In fiecare an in Europa se fac tot felul de statistici, printre care si o statistica a igienei personale la nivel european. Ne situam pe ultimul loc aici si nu ma mira. Conform Institutului de Sanatate Publica, un roman consuma in medie patru bucati de sapun pe an, doua paste de dinti si patru kilograme de detergent. 
Daaa, ma simt jegos:))) si mai ziceti de ce suntem vazuti ca dracu in Europa.
Duş placut! :))

Vrei sa fii milionar!

De o saptamana a inceput emisiunea Vrei sa fii milionar, difuzata de Kanal D.
Aceasta este una din putinele emisiuni care ma determina sa deschid televizorul. Pe langa faptul ca imi testez cunostintele generale, invat si chestii noi.
Formatul emisiunii este la fel, nu s-a schimbat.
Pana acum n-am fost prea impresionat de concurenti. E ceva ciudat, gresesc niste intrebari banale, din punctul meu de vedere si raspund la altele care pe mine ma depasesc. Asta nu pot sa inteleg.
Intrebarile grele, din cate am observat, fac referire la zei. Daca iti pui la punct acest capitol in proportie de 70% esti sef:)) asta daca te duce capul cat de cat si la celelalte intrebari.
M-ar tenta sa particip, desi sunt sigur ca n-as face fata. Emotiile sunt uriase acolo, iar eu cum sunt destul de emotiv, cred ca as sta pe ganduri si daca m-ar intreba care e capitala Romaniei:)) mai ales ca Virgil Iantu si-a pastrat stilul sau provocator de infarcturi.
In sfarsit pot spune ca e ceva interesant la TV.

Emisiunea e de miercuri pana vineri de la 20:00 si in reluare sambata de la 16:45 si duminica de la 17:45. O recomand!
Daca n-ati luat BAC-ul nu va uitati, o sa va plictisiti!

Tarani cu bani

Ati purtat vreodata o discutie cu un  taran cu bani?
Aaa, ma scuzati... am uitat sa va explic ce inteleg eu prin taran cu bani. Nu ma refer la acele persoane cu bmw-uri si lanturi groase , aia intra in alta categorie. Eu chiar ma refer la tarani.
Nu, nu la acei tarani modesti ocupati cu agricultura. Taranul pentru mine are alta semnificatie decat cea din dex. E o persoana plina de ea, dar goala pe dinauntru, atat in cap, cat si in burta. Sunt niste muritori de foame, nespalati, cu o inteligenta sub media normala.
Va intrebam la inceput daca ati purtat o discutie cu un taran, care a dat si el de bani sau sa dezvolt putin ideea, care s-a plimbat departe, la mare de exemplu sau care si-a luat LOGAN.
Eu am avut neplacerea de a schimba cateva cuvinte cu astfel de specimente, si in afara faptului ca dezacordurile m-au lovit grav in zona urechilor, am fost uimit de modul in care aceste persoane gandesc. Sincer, mi-e foarte greu sa vorbesc despre ei, simt ca-i bag in seama, iar asta e un lucru pe care ei il asteapta. Defapt, asta isi doresc, sa iasa in evidenta. Genul de persoane care le stiu pe toate, se contrazic cu oricine, sunt cu gura mare, iar cea mai mare "calitate" a lor e ca sunt laudarosi.
Frate, deci daca fata lu' tanti Nuti a intrat la  Facultate, vaaai, deci nimeni nu mai e ca fata lu' tanti Nuti. Daca ginerele lu' Lenuta e politai, s-a terminat smecheria, deja aia e vazuta ca o femeie instarita: "Ce fa, tu o duci bine, gineri'to politai."
Sa nu mai vorbim de nepotu' lu' nea Costel, care si-a luat masina mica.
Sunt ceva de speriat...
Oricum, cand discutati, daca vreodata veti avea ocazia, va dau un sfat, NU-I CONTRAZICETI! sunteti morti! :)) Cel mai bine e sa aprobabi de fiecare data, cu propozitii, dar nu cu fraze! Daca folositi fraze, deja vor umbla la cutiuta cu expresii inteligente si credeti-ma, va abtineti cu greu sa nu va tavaliti de ras:))
Bine in aceeasi categorie intra si acei cocalari, cum va place voua sa le ziceti. Acele copii ieftine ale modei. Pentru mine sunt niste tarani, in gandire sunt la fel cum v-am spus mai sus. Spre norocul meu, am stat de vorba cu oameni mai in varsta, pentru ca astia tinerei ii bat grav pe babaci.
In final, repet inca o data pentru idioti ca nu am nimic si nu fac referire la oamenii de la tara. Si nici cu aia de au intrat in posesia unui Logan, sau care poseda asa ceva. Dar am specificat aceasta marca, deoarece majoritatea celor care au cumparat-o au avut si au acele simptome pe care le-am enumerat mai sus. Eu inteleg ca e masina noua, probabil unii au facut un efort financiar pentru a o achizitiona, dar sa ne vedem lungul nasului. Ca pana la urma, eu ma pis pe Loganu' lui, tot prost e, degeaba are masina noua. Parerea mea!
Cacat, pe dacie n-aveam inchidere centralizata:))
Care se simte, sigur ma va injura:))
Numai bine!