15 aprilie 2010

Romania,tara cu top 100 milionari,dar nu se gasesc 150 de mii de euro pentru un campion

Pur si simplu am ramas fara cuvinte aseara,cand l-am auzit pe Mircea Badea ca Lucian Bute va boxa din nou si isi va apara pentru a 5-a oara titlul modial.Nu acesta a fost motivul pentru care am fost uimit,ci pentru faptul ca nici o televiziune din Romania nu va difuza acest meci,din motive financiare.Drepturile tv pot fi cumparate cu 150 de mii de euro,dar cred ca este prea tarziu.
Am ajuns in stagiul in care,nici macar valorile adevarat Romanesti nu le mai bagam in seama...oare chiar atat de neimportant e acest om,pana la urma numele tarii noastre si steagul vor fi acolo si vor fi vazute de milioane de oameni.Avea dreptate Mircea Badea cand zicea ca oricata reclama ar face Udrea la reclama ei,nu va ajunge sa detroneze reclama pe care o face Bute,Romaniei.De ce?...Romania...romanesc...e pur romanesc,numai la noi se pot intampla astfel de evenimente.
Eu o sa fac tot posibilul sa gasesc un site care va transmite meciul in direct,iar daca o sa gasesc,am sa-l postez...Daca nu,ii vom tine pumnii lui Lucian si ne vom uita la meci,a doua zi...pe youtube,cum ne-am obisnuit...





Lucian Bute (n. 28 februarie 1980) este un pugilist român la categoria supermijlocie, campion mondial în versiunea IBF. S-a născut la Galaţi, iar în anul 2003 a devenit boxer profesionist, semnând un contract cu clubul canadian Interbox. Are în palmares 25 victorii din 25 meciuri, dintre care 20 prin KO. Locuieşte în oraşul Montreal, fiind antrenat de Stephane Larouche, cel care i-a antrenat şi pe foştii campioni mondiali Eric Lucas şi Leonard Doroftei.