5 iulie 2011

Vacanta Mare - Scoala de genii din Craiova

Cine nu si-ar dori un profesor ca asta. Oare, daca toti profesorii ar fi la fel ca el, ar mai fi atatia picati la BAC? :> :)))



Vacanta Mare - Scoala de genii din craiova
   

Vacanta Mare - Garda financiara partea 2

Din nou, cei doi angajati ai garzii financiare isi fac prezenta prin magazinele din Romania. Credeti ca au dat vreo amenda? Veti vedea imediat!



Vacanta Mare - Garda financiara

Poza zilei

Hai ca si la altii se intampla, macar astia n-aveau camere:))) Priviti cat de concentrati sunt:))

Bancul zilei

La scoala, Ionel este rugat sa spuna o tara tropicala si raspunde:
- Laos...
- Excelent !!!
Gigel trebuie sa zica si el o tot o tara tropicala si raspunde:
- Columbia...
- Nu-i rau !!!
in fine, la aceeasi intrebare,Bula zice:
- ...Moldova?!?
- ...De ce?
- Pai a venit unchiul meu de la Suceava asta iarna, si era incaltat in tenisi !

Va fi ziua moldovenilor, uite-asa ca ma suparara de dimineata!:)))

Trezit de moldoveni

Pare titlul unui film de actiune cu mafia din Moldova, dar din pacate e doar pura realitate. Ceva ce mi s-a intamplat azi dimineata.
Am fost trezit de o doamna, in varsta, pe la ora 10:29 sa ma intrebe de o alta doamna pe nume Mihaela (daca nu ma insel), desigur nu s-a inteles cu mine, eu fiind dupa somn si practic e imposibil sa vorbesti cu mine dupa ce ma trezesc, asa ca i-am inchis, daca am vazut ca nu e important. Dupa vreo 2 minute suna iar, sa ma intrebe acelasi lucru, unde-i Mihaela... deja ma cam trezise, asa ca am stat de vorba, i-am explicat ca a greist numaru, ca sunt baiat si ca nu ma cheama Mihaela, mi-a zis un "aha" si a inchis.
In sfarsit, cand credeam si eu ca am terminat, incerc sa ma culc la loc, dar ce sa vezi, peste 10 minute, adica la 10:41 suna din nou si de ce credeti ca suna? Sa ma intrebe: "pai daca nu e Mihaela, atunci cine e? nu sunteti din Moldova?" Deja ma enervasem la maxim, imi venea s-o injur, dar m-am abtinut, m-am gandit poate are careva chef de glume, din nou ii explic ca daca nu e Mihaela, inseamna ca e altcineva si ca sunt din OLT nu din Moldova.
Tind sa cred ca oamenii din acea parte, sunt putin mai retardati in ceea ce priveste telefonia mobila. Adica, o data la 2 luni, primesc astfel de telefoane si sunt intrebat de diverse persoane, dubios e ca toti sunt Moldoveni.
Da probabil vi se pare ciudat ca ma plang de un telefon primit la ora 10 jumate, dar trebuie sa va spun ca eu de obicei ma trezesc la 2 jumate, 3, asta pentru ca ma culc pe la 4, 5 dimineata. Deci imaginati-va cum ar fi sa va sune cineva, cu vreo 4, 5 ore inainte de ora obisnuita de trezire.

Parfum de femeie

Ptiu, a trecut cineva?
DA! :|
=))))))))

Politia romana, poze profesionale

Hai mai cu viata, mai cu pasiune, asta eee... camera te iubeste=)))