4 octombrie 2011

Bancul zilei

După nuntă, tânăra şi proaspăta nevastă îi spune soţului:
- Uite cum o sa facem pe plan sexual de acum înainte: Daca seara când vii acasa şi vezi că îmi este părul ordonat atunci nu vreau să fac sex cu tine, dacă părul îmi este puţin dezordonat atunci poate vreau sau poate nu vreau să fac sex cu tine, iar dacă părul meu arată complet dezordonat şi “şifonat” atunci sigur că vreau să fac sex cu tine.
- Bine draga mea, zice soţul, hai să-ţi spun cum văd eu acum situatia asta: seara când vin eu acasă beau bere. Dacă beau numai o bere înseamnă că nu vreau să fac sex cu tine, dacă beau două beri înseamnă că ori vreau să fac sex cu tine ori nu … dar dacă beau trei sau mai multe beri fii sigură că mă doare-n p*lă de freza ta.

De ce nu e bine sa speriem pe cineva.

La inceput mi s-a parut amuzant, dupa nu prea.



Opreste-te din dansat! :)))

Pentru unii, dansul este periculos:))


Mircea Badea despre Rihanna si Copilu' Minune

Nebunia Saxobeat(box)

Dupa ce v-am prezentat un tanar din Germania care canta la 4 instrumente melodia Saxobeat a Alexandrei Stan, va arat acum un alt tanar talentat care interpreteaza melodia intr-un mod diferit.
Il cheama Joseph, s-a facut cunoscut prin participarea la Nouvelle Star, un concurs din Franta, asemanator Megastarului. El a reusit sa uimeasca juriul prin sunetele pe care le scotea pe gura, imitand anumite melodii.
L-am gasit pe youtube, de aceasta data imitand si melodia Alexandrei Stan, Mr. Saxobeat. Ascultati-l!