4 mai 2011

Mircea Badea versus cainii vagabonzi

Desi e foarte amuzant,are dreptate...
O sa te pupe ma'ta rece=)))





Sursa:youtube

Mircea Badea si usa wc-ului din Mall

Prea tare=))))




Sursa:youtube

"Fotbalul modern"

In urmatoarele imagini nu e Barcelona anului 2011,ci F.C. Arges a anilor '70,iar "nebunul" care dribleaza tot ce-i iese in cale,nu e Messi,ci Nicolae Dobrin.
Ce vreau sa spun cu asta?Pai,mi s-a luat sa tot aud,Barcelona tiki taka,fotbal modern,extraterestrii,incredibilii...nu tata,nu-s niciuna din aceste asemanari,daca le pot spune asa.Ceea ce joaca acesti fotbalisti "magnifici",e un fotbal invechit de prin anii 60-70 si chiar anii 80.Ce ma surprinde mult,e ca niciun "mare" comentator fotbalistic nu spune asta.
Nu contest jocul lor,il pun in practica extraordinar de bine,aproape de perfectie,dar in opinia mea,practica un joc urat.Mie personal nu-mi place.Prefer sa vad un meci din liga 2 Engleza,decat sa vad un meci al Barcelonei.
De ce?
Pentru ca fotbalul modern e un joc in viteza,suturi si schimbari de directii,nu un joc static,compus din pase repetate,care te aduc la disperare si de multe ori la plictiseala.Daca e un fotbal asa modern,de ce dracu s-a mai inventat mingea cu anumita greutate,de ce s-a renuntat la offside-ul clasic?
Toate aceste modificari ale regulamentului si ale materialelor care sunt folositoare jocului de fotbal s-au facut datorita schimbarii jocului,de la incet(jocul Barcelonei) la rapid(majoritatea echipelor mari din Europa)
Acest articol vine dupa ce am vazut returul disputat de Barcelona in fata Realului,din cadrul semifinalelor Ligii Campionilor si al patrulea meci din ultimele 18 zile.Credeti-ma pe cuvant,ma plictiseste de moarte jocul lor.
Cineva spunea ca Mourinho strica fotbalul prin stilul sau.Cum sa strice Mourinho fotbalul,cand aia stau undeva la 60 de metrii de poarta adversa si paseaza unu la altu timp de vreo 2 minute?Asta e fotbal modern?sau mai bine zis,cu ce strica fotbalul?
Inca o data,pentru idioti,nu critic jocul,critic tampitii care au impresia ca asta e un fotbal modern,ceva ce nu s-a mai vazut.Ei dragilor,nu...e un stil invechit.
Priviti jocul echipelor romanesti,asta incearca si ele sa faca,sa paseze,doar ca o fac mult mai prost...d-aia fotbalul romanesc a ramas in urma,pentru ca avem acelasi stil de 40 de ani.




Am uitat,felicitari Barcelonei pentru calificarea in finala!