16 noiembrie 2011

Mestecati guma HORBIT, lasati dracu spalatu' pe dinti

Tanaru' e de viitor si nu stiu de ce am impresia, dar cred ca aia de uita sa-si faca dus, sunt si mari consumatori de guma de mestecat si din pacate mai mult de 50% din populatia tarii sunt ca el.
Incep sa devin stresat de expresia "din pacate", o folosesc prea des asta pentru ca imi pasa prea mult, cred ca ar fi o idee buna sa inceapa sa ma doara-n cur de ei si sa-i las in prostia lor, pentru ca oricum tara asta n-are viitor, DIN PACATE!

Dacia Lodgy Glace

Zilele astea au aparut niste fotografii cu viitoarea Dacie. La fel cum s-a intamplat si cu Duster-ul, astia de la Dacia au facut un prototip demn de filmele SF.
In poze arata bine, acum ramane sa vedem daca pe strada va arata la fel de bine.
Eu nu sunt un contestatar al acestei marci de autotorisme, ba chiar ma mandresc cu ea, pentru ca nu sunt multe tari in Europa care au o masina nationala. Dar ca orice produs romanesc, are si lipsuri, iar acele lipsuri se vad cu ochiul liber.
Vor sa creeze ceva uimitor, calitativ, care sa lase lumea cu gura cascata, dar totodata incearca sa il faca cu costuri reduse. Un lucru care nu e prea posibil, pentru ca lucrurile de calitate se fac cu investitii serioase.
Cum va arata noua Dacie? Din poze pare o masina de strada, compacta. Din ce am citit, pare sa fie o masina de familie care tinde spre SUV.
Va avea 7 locuri, probabil motorizari asemanatoare cu ale Dusterului, iar despre design nu prea vreau sa vorbesc, pana nu vad prezentarea oficiala, ma abtin de la orice comentarii.
Personal, Duster-ul imi place si pot spune ca-mi place mult, mi-as dori o astfel de masina, dar nu pot sa am aceeasi parere si despre Lodgy. Din pozele pe care le-am vazut, spatele e pretentios ca design, e o combinatie de Van cu Hatchback si tare mi-e teama ca astia o vor strica, iar din spatele frumos cu linii fine, vor crea o usa de garaj, dreapta si urata.
Acum ramane sa asteptam, din cate am inteles prezentarea oficiala se va face in primavara anului 2012, la salonul auto de la Geneva.
Cu siguranta masina nu va arata ca in poze, pentru ca e facuta sa participe la nu stiu ce concurs de raliuri, are garda lasata, si cateva modificari pe la caroserie, iar motorul cu care e echipata, n-o sa-l vedem in viitorul apropiat pe vreo Dacie de serie, un V6 cu 24 de supape, capacitatea cilindrica 2987 benzina, care dezvolta 355 de cai putere.
Eheee, ne uitam lung pana o sa vedem asa ceva pe o Dacie!


Acum sper ca intelegeti de ce ma abtin de la mai multe comentarii!

Cazaturi, lovituri si alte chestii amuzante!

10 minute de tampenii amuzante!