21 septembrie 2011

Barbatii si epilatul!

Uuu, de cand vreau sa comentez acest subiect, am asteptat atata timp in speranta ca voi intelege de ce se epileaza barbatii. Timpul a trecut, iar eu n-am inteles, asa ca m-am hotarat sa-mi astern frustrarile si micile dileme aici.
Ca tot omul si eu dau remove la parul crescut aiurea! Nu e o rusine sa vorbim despre acest subiect, e o chestie care tine de igiena si cred ca e normal ca orice om sa o respecte sau sa o puna in practica. Numai ca nu inteleg si nu pot sa ma impac cu ideea de a ma epila pe maini, picioare, piept sau de a ma pensa. Asta ma cam depaseste, iar daca se gaseste cineva sa-mi explice care e scopul epilarii in aceste zone la barbati, il rog sa-mi explice.
Citand un mare om care a facut furori pe internet: "acum 3000 de ani erau numai barbati, baruri si cazinouri, pana cand a aparut femeia!" ... stiti, intr-un fel omul asta avea dreptate. Daca acum 3000 de ani, toti barbatii erau cu par pe maini si picioare, ne aflam in prezent, unde 30% din barbati, au picioare fine si stralucitoare.
Eu cred ca e o strategie a femeilor de a cuceri lumea si a o transforma intr-un taram feminin. Unde fardurile si produsele de ingrejirea pielii sunt baza.
Lasand prostiile la o parte si revenind la subiectul propriu zis, nu pot sa inteleg cum o fata se poate indragosti de un barbat epilat pe maini, picioare si pensat pe deasupra. Nu punem niste semne de intrebare? Cred ca cele care accept un astfel de baiat langa ele, sunt bisexuale, parerea mea! Intrebati un psiholog, el va poate da mai multe detalii despre aceasta problema!
Ca si fata, avand o persoana de sex masculin langa tine, care se epileaza e la fel de ciudat ca atunci cand un barbat neepilat are langa el o fata neepilata. Practic e un fel de bisexualitate, repetand ceea ce va ziceam mai sus.
De cand e omu' pe pamant, diferentele dintre sexe s-au facut dupa infatisare. Barbatii cu par pe ei si femeile fara. Un reper care nu prea mai e respectat in ziua de azi.
Un lucru si mai ciudat ar fi sa vedem o fata neepilata langa un barbat epilat, cred ca asta ar fi maxima!
Imi cer scuze pentru fetele care intra in aceasta categorie, dar le recomand sa se epileze! Asta e... fiecare om cu nebuniile lui, mie nu-mi plac fetele cu par pe maini si picioare. S-au inventat tot felul de creme, aparate care te ajuta sa scapi de parul nedorit, e pacat sa nu profitati.
Cum spuneam, nu inteleg si nu vad rostul epilarii la barbati in acele zone. Mi se pare o bataie de joc, chiar daca suna ciudat.
Cam atat am avut de spus, va rog inca o data sa-mi raspundeti la ce v-am rugat!
Numai bine!