10 decembrie 2010

Ştefan Bănică şi atât

Un artist excepţional,o voce magnifică,un român adevărat.Nu mă interesează ce zice unul şi altul,cei care-l critică sunt nişte idioţi,după părerea mea,Ştefan Bănică a rămas unul din puţinii artişti români care mai poate să ridice o sală în picioare cu melodiile sale,melodii româneşti.Ce e de apreciat la el,e că nu a făcut melodii în engleză pentru a se lansa în afară,a continuat să producă melodii în Limba Română.
Cu siguranţă va rămâne în istoria muzicii româneşti.
Şi pentru proştii care zic că Stefan Bănică îl copiază pe Elvis,mă idioţilor,nu-l copiază pe Elvis,copiază Rock'n Roll-ul,stilul de muzică.În lumea asta,există mulţi artişi de Rock n Roll,dar ce să ştiţi voi,devoratori de muzică de duzină,făcută în 10 minute pe calculator.
Nu v-aţi pus întrebarea niciodată,de ce vă plictisiţi de muzica house,dance...asta de club? şi de ce nu vă plictisiţi de muzica lu Michael Jackson,de exemplu?Pai vă spun eu,în spatele lui Michael Jackson era o întreagă uzină,care producea melodii plăcute şi dupa 1000 de ascultări şi vă garantez că la fel se află şi în spatele lui Ştefan Bănică.Echipa sa e formată de la,dirijor de scenă,până la sunetist.El practic,pleacă cu tot studioul,când are un concert.Toţi tipă că ia bani multi,pai ia frate...are şi de ce,pentru ca nu te saturi să-l vezi şi să-l asculţi.Anul ăsta nu pot ajunge la concertele de la sala palatului,dar la anul,cu siguranţă voi fi acolo.
Şi ca să vedeţi că nu vorbesc aiurea,vă pun un video cu el.Melodia e înregistrată din timpul concertelor de la sala palatului,doar clipul e editat.



Bancul zilei

Un vânător pleacă într-un safari cu soţia şi cu soacră-sa. Într-o seară prin junglă soacra se rătăceşte şi vânătorul şi soţia pleacă să o caute. Într-un tufiş o găsesc faţă în faţă cu un leu care răgea din toţi rărunchii. Văzând asta, soţia vânătorului zice:
- Ce facem acum ?
- Nimic, răspunde vânătorul, leul s-a băgat singur în treaba asta, lasă-l să se descurce...

Poza zilei

Sistem antifurt...

Caricatura saptamanii
Basescu si Criza de Rom Autentic

Caricatura saptamanii, caricatura traian basescu, caricaturi basescu, corabia-piratilor, desene popeye marinarul
Basescu si Popeye intr-o barca, in largul marii infuriate. Un val puternic rastoarna barca. Intrebare: - Cine scapa? Raspuns: - Romania si Popeye daca are spanacul la el! Pentru ca nu de putin timp am ajuns de rasul lumii, o s-o dau din banc in banc cum da Boc din mana-n mana problema catre Tariceanu, in gluma de mai jos. Ia-ti-o p-asta ma! Cica se trezeste Basescu intr-o dimineata si iese pe balcon. Observa ca afara a nins in timpul noptii si s-a asternut un strat gros de 5 cm. Presedintele iese pe balcon sa admire peisajul, cand vede scris pe zapada, cu urina: "Maine ai sa crapi!" Se anunta toate organele abilitate, SIE, DIE, SPP, si SRI, care incep sa analizeze cazul. Peste o ora apar si rezultatele. – Sefu, am facut toate cercetarile si avem doua vesti, una buna si una proasta. - Incepe cu cea proasta. - La analiza urinei a rezultat ca aceasta apartine lui Boc. - Nu se poate! Nu puteam primi o veste asa de proasta. Era ultima persoana la care ma puteam gandi. Si vestea buna care este? – Poi la testul grafologic a iesit ca este scrisul lui Tariceanu! Din ciclul "Ce-mi plac glumele mele", la o Conferinta de presa la Presedintie, un ziarist i se adreseaza: -Asa-zisul program anticriza ne lasa fara niciun chior! - Traian Basescu: -Contati pe mine! Dupa un raspuns ca acesta, zau de nu ar merita ca semn de recunostinta sa se tipareasca un timbru cu Basescu. Zis si facut. Deci se duce Basescu, deghizat, la un oficiu postal, sa vada cum se vinde timbrul. - Nu se vinde, spune functionarul. - Poi de ce domnule? - Nu se lipeste. Cere Basescu un timbru, scuipa pe lipici, il pune pe un plic si-i arata functionarului: - De ce spui ca nu se lipeste? Uite, se lipeste! - Da, spune functionarul, dar toti scuipa pe partea cealalta. Lasand bancurile in seama site-urilor de profil, inchei prin a va sfatui sa nu va dati prea mult in barci, nu fiti gaozari, si mai ales, orice ar fi, sa nu luati de la Basescu!
mai multe caricaturi pe www.corabia-piratilor.com