17 octombrie 2011

Câtă ipocrizie !


Cata ipocrizie frate..doar pentru ca este o persoana publica trebuie sa-i luam apararea,sa-i cautam scuze si asa mai departe?
In astea 2 zile s-a tot vorbit despre Huidu,dar despre persoanele care au murit a spus cineva ceva?Toti expertii isi dau cu parerea cum ca ar fi derapat masina,cum ca s-ar fi stricat ceva la sistemul de franare(desi pe asta nu o cred..la o masina de 100.000 de euro sa se strice ceva).
Toata lumea il ia in brate,toata lumea se intreaba oare ce se intampla cu familia lui,toti se intreba daca cei din familia lui sunt afectati..dar a vorbit cineva de familiile celor care au murit?..acele persoane nu sufera cumva?
Daca era orice alta persoana in locul lui stirea suna cu totul altfel"Un smecher cu ML a intrat pe contra-sens si a ucis 3 persoane"..dar fiind vorba de o persoana publica..stirea este cu totul alta.
Eu am o singura intrebare:Ce cauta el la volan?in conditiile in care acum aproximativ 3 luni el abia putea sa vorbeasca..fiindu-i greu sa se concentreze..Poate reuseste cineva sa raspunda la aceasta intrebare!
S-a mai spus si se tot spune ca el a avut ghinion..ca i se intampla toate lui..dar daca el a avut ghinion atunci cele 3 persoane ce au avut?
Inca o dovada ca in Romania mori nevinovat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.